شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۹:۵۴
ماکرون: فرانسه موشک‌های رهگیر جدید به اوکراین تحویل می‌دهد

ماکرون: فرانسه موشک‌های رهگیر جدید به اوکراین تحویل می‌دهد

رئیس‌جمهور فرانسه با بیان اینکه روسیه به‌دنبال شکست اوکراین است، گفت پاریس موشک‌های رهگیر جدیدی به کی‌یف تحویل می‌دهد.

به گزارش ایسنا، امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه شامگاه شنبه ضمن آنکه از تماس تلفنی خود با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین خبر داد، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بسیار مهم است که تمام وسایل لازم را برای دفاع از آسمان اوکراین و خنثی کردن تهاجم روسیه فراهم کنیم.

ماکرون در ادامه تاکید کرد: من به رئیس‌جمهور زلنسکی از تقویت حمایت خود، با تحویل رهگیرها و ادامه همکاری‌هایمان پس از جلسه افتتاحیه ائتلاف ضد موشکی که در ۱۳ ژوئیه در پاریس برگزار شد و نامه توافق امضا شده در ۱۷ نوامبر ۲۰۲۵، خبر دادم. ضروری است که همه کشورهایی که توانایی‌هایی در اختیار دارند نیز به این تلاش بپیوندند.

او با نادیده گرفتن حملات پهپادی اوکراین که روسیه آنها را «حملات تروریستی» خوانده است، گفت: ما همچنین باید تا زمانی که روسیه از توقف خصومت‌ها و صلح امتناع می‌کند، به افزایش فشار بر آن ادامه دهیم.

امانوئل ماکرون در پایان ادعا کرد: روسیه به دنبال شکست اوکراین از طریق ترور است و در این کار موفق نخواهد شد. ما در کنار اوکراین متحد می‌شویم و تضمین می‌کنیم که قانون و عدالت بر زور غلبه کند.

گزارش‌ها حاکی است که نیروهای مسلح روسیه در تمامی جبهه‌ها در حال پیشروی هستند. 

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان