سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۲۰
پیش‌بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن خرما از نخیلات بوشهر

پیش‌بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن خرما از نخیلات بوشهر

بوشهر (ایسنا) - مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از پیش‌بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن خرما از ۴۱ هزار هکتار نخیلات استان خبر داد.

ابراهیم دانا سه‌شنبه ۳ شهریور در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت‌های عظیم نخیلات در این استان، اظهار کرد: بوشهر با برخورداری از بیش از ۴۱ هزار هکتار نخیلات، یکی از قطب‌های مهم تولید خرمای کشور محسوب می‌شود و در کنار استان‌های جنوبی، جایگاه ویژه‌ای در تولید این محصول دارد.

وی افزود: این ظرفیت علاوه بر درآمدزایی و ارزآوری، زمینه‌ساز اشتغال، رونق اقتصادی و توسعه صنایع فرآوری و صادراتی در استان بوشهر شده است.

دانا با تأکید بر ضرورت توسعه بازارهای داخلی و خارجی، تصریح کرد: با توجه به گستردگی نخیلات و جایگاه بوشهر در تولید خرمای کشور، تکمیل زنجیره ارزش این محصول می‌تواند مسیر تازه‌ای برای رونق اقتصادی بخش کشاورزی استان باشد.

وی با اشاره به زمان برداشت محصولات، گفت: برداشت محصولات نخیلات استان بوشهر شامل خارک، رطب و خرما، با توجه به شرایط اقلیمی منطقه از نیمه دوم مردادماه آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل، میزان برداشت محصول تولیدی این استان به ۲۳۰ هزار تن برسد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر ادامه داد: در زمان حاضر ۱۰۵ واحد بسته‌بندی خرما و نزدیک به ۹۰ هزار تن ظرفیت سردخانه‌ای در استان فعال است که امکان نگهداری بهینه محصول و عرضه آن در زمان مناسب به بازارهای هدف را فراهم کرده است.

وی با تأکید بر جایگاه صادراتی محصول خرمای بوشهر، اظهار داشت: سالانه ۲۳۰ هزار تن محصول خارک، رطب و خرما از نخیلات استان برداشت می‌شود که علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشورهای آسیای میانه، روسیه، هند، پاکستان و کشورهای حوزه خلیج فارس صادرات می‌رود.

دانا با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای این حوزه، بیان کرد: توسعه صنایع بسته‌بندی و فرآوری، علاوه بر کاهش ضایعات، ارزش افزوده بیشتری را برای بهره‌برداران ایجاد خواهد کرد که این مهم در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر قرار دارد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها