سه‌شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۲۳:۲۳
منبع: نمایندگی مازندران
از اجرای ۶ سایت جدید تلفن همراه تا اتصال ۲۸۰۰ مشترک به اینترنت در چالوس

از اجرای ۶ سایت جدید تلفن همراه تا اتصال ۲۸۰۰ مشترک به اینترنت در چالوس

مازندران (ایسنا) - در نشست مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران و فرماندار چالوس، آخرین وضعیت پروژه‌های ارتباطی این شهرستان بررسی و بر تسریع در اجرای طرح‌های ارتباطی در مناطق شهری، روستایی و جاده‌ای تأکید شد.

اسماعیل اعزی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان مازندران ، در نشست با فرماندار چالوس، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی این شهرستان، بر ضرورت پیگیری و تسریع در اجرای پروژه‌های ارتباطی در مناطق شهری، روستایی و جاده‌ای چالوس تأکید کرد.

اعزی با بیان اینکه توسعه و ارتقای زیرساخت‌های ارتباطی از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است، اظهار کرد: از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم تاکنون، ۶ سایت جدید تلفن همراه در مناطق روستایی شهرستان چالوس با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان اجرا و راه‌اندازی شده است.

وی افزود: در راستای تکمیل پوشش ارتباطی مناطق روستایی، برنامه‌ریزی لازم برای اجرای ۵ سایت جدید تلفن همراه در مناطق روستایی چالوس تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور انجام شده است و همچنین ۳ سایت ارتباطی جدید در مناطق شهری هچیرود تا پایان سال جاری اجرا خواهد شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران در ادامه به اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها در شهرستان چالوس اشاره کرد و گفت: تاکنون ۱۱۵ کیلومتر حفاری در قالب طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها در شهرهای چالوس و هچیرود انجام شده و زمینه اتصال ۲۸۰۰ مشترک این دو شهر به اینترنت پرسرعت بر بستر فیبر نوری فراهم شده است.

اعزی همچنین با اشاره به اجرای طرح ملی جی‌نف (GNAF) با هدف ایجاد و تکمیل کد شناسایی مکان‌محور، خاطرنشان کرد: تاکنون ۷۴ درصد از مناطق شهری چالوس تحت پوشش اجرای پروژه ژئوکد قرار گرفته‌اند و اجرای این طرح همچنان در شهرستان ادامه دارد.

وی با تأکید بر اهمیت توسعه متوازن زیرساخت‌های ارتباطی در شهرستان چالوس، تصریح کرد: ارتقای کیفیت خدمات ارتباطی در مناطق روستایی، شهری و محورهای مواصلاتی، نیازمند استمرار همکاری دستگاه‌های اجرایی و پیگیری مستمر پروژه‌هاست و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات مازندران نیز اجرای این طرح‌ها را با جدیت دنبال خواهد کرد.

فرماندار چالوس نیز در این نشست ضمن قدردانی از اقدامات انجام‌شده در حوزه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی شهرستان، اظهار کرد: رفع مشکلات پوشش تلفن همراه در برخی مناطق روستایی و همچنین محور مواصلاتی کندوان از اولویت‌های شهرستان چالوس است.

وی افزود: با توجه به اهمیت ارتباطات در توسعه اقتصادی، اجتماعی و خدمات‌رسانی به مردم، تمامی دستگاه‌های اجرایی شهرستان آمادگی دارند همکاری لازم را برای تسریع در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های ارتباطی به عمل آورند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل فناوری اطلاعات مازندران روز سه‌شنبه سوم شهریور، در این نشست، آخرین وضعیت پروژه‌های ارتباطی شهرستان چالوس و هچیرود مورد بررسی قرار گرفت و بر تسریع در اجرای طرح‌های توسعه پوشش تلفن همراه، رفع نقاط دارای ضعف پوشش ارتباطی و توسعه شبکه فیبر نوری تأکید شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها