چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۹:۵۱
منبع: نمایندگی اردبیل
بهره‌برداری از ۳۹ پروژه عمرانی و اقتصادی در مشگین‌شهر

بهره‌برداری از ۳۹ پروژه عمرانی و اقتصادی در مشگین‌شهر

اردبیل (ایسنا) - همزمان با سومین روز از هفته دولت و در آیینی با حضور فرماندار مشگین‌شهر، بخشداران مرکزی و مشگین‌شرقی و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی، شوراها، شهرداران و اهالی، ۳۹ پروژه عمرانی و طرح اقتصادی در این شهرستان افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

همزمان با سومین روز هفته دولت، چهارم شهریور در بخش مرکزی شهرستان مشگین‌شهر ۲۷ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتباری بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

این پروژه‌ها عمدتاً در حوزه توسعه زیرساخت‌های روستایی و شهری اجرا شده و شامل آسفالت راه‌های روستایی، اجرای طرح‌های هادی، احداث کانال‌های آبیاری و توسعه شبکه برق‌رسانی است.

همچنین چند طرح تولیدی و اقتصادی از جمله واحدهای مرغداری، سردخانه و سورتینگ میوه نیز در بخش مرکزی مشگین‌شهر افتتاح و وارد مدار بهره‌برداری شد.

در بخش مشگین‌شرقی نیز ۱۲ پروژه عمرانی و اقتصادی و همچنین طرح تجهیز ناوگان موتوری شهرداری‌ها با اعتباری بالغ بر ۴۳۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

مهدی بخشی فرماندار مشگین‌شهر در آیین افتتاح این پروژه‌ها با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار کرد: اجرای این طرح‌ها با هدف محرومیت‌زدایی، ایجاد اشتغال پایدار و تکمیل زیرساخت‌های اساسی در مناطق روستایی و شهری انجام شده است.

وی افزود: توسعه متوازن و توجه به مناطق کم‌برخوردار از اولویت‌های شهرستان است و تخصیص اعتبارات عمرانی نیز در ادامه با محوریت مناطق کمتر برخوردار پیگیری خواهد شد.

بهره‌برداری از این پروژه‌ها در دومین روز از هفته دولت، بخشی از برنامه‌های شهرستان مشگین‌شهر برای توسعه زیرساخت‌ها، تقویت ظرفیت‌های تولیدی و اقتصادی و ارتقای خدمات عمومی در مناطق شهری و روستایی است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها