چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۰:۱۲
منبع: نمایندگی ایلام
کلنگ پایگاه اورژانس جاده‌ای روان در ایوان به زمین زده شد

هفته دولت در ایلام

کلنگ پایگاه اورژانس جاده‌ای روان در ایوان به زمین زده شد

ایلام (ایسنا) - همزمان با هفته دولت، کلنگ پایگاه اورژانس جاده‌ای روان با زیربنای ۱۲۰ مترمربع امروز با حضور مسئولان در شهرستان ایوان به زمین زده شد.

علی خورشیدی معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی ایلام امروز چهارشنبه ۴ شهریور اظهار کرد: کلنگ پایگاه اورژانس جاده‌ای روان با زیربنای ۱۲۰ مترمربع به زمین زده شد و در کنار آن طرح توسعه اورژانس بیمارستان امام رضا ع نیز با زیربنای ۸۱۰ مترمربع به بهره‌برداری رسید.

وی افتتاح مجتمع آموزش عالی سلامت ایوان با پذیرش ۲۳ دانشجوی کارشناسی پرستاری، تجهیز و بهسازی مراکز و خانه‌های بهداشت با ۱۰ میلیارد ریال اعتبار، تأمین برق پایدار مرکز خدمات جامع سلامت زرنه با ۸ میلیارد ریال اعتبار و راه‌اندازی و تجهیز مرکز شهید باهنر به عنوان مرکز پشتیبان در بحران را از دیگر اقدامات انجام‌شده عنوان کرد.

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی ایلام با اشاره به بخشی از خدمات ارائه‌شده در سال ۱۴۰۴ گفت: طی این مدت ۷۰ هزار و ۳۶۹ مورد ویزیت پزشک عمومی، ۱۹ هزار و ۳۰۷ مورد خدمات پزشکی و ۲۰ هزار و ۶۷۲ مورد خدمات دندانپزشکی ارائه شده است.

خورشیدی ادامه داد: همچنین ۲۱۲ هزار و ۶۹۵ مورد خدمات پرستاری و مامایی، ۳۹۶ هزار و ۸۴۱ مورد مراقبت‌های بهداشتی و ۲۴ هزار و ۷۱ مورد آزمایش تشخیص طبی در مراکز زیرمجموعه دانشگاه ارائه شده است.

وی با بیان اینکه پوشش واکسیناسیون گروه‌های هدف به ۱۰۰ درصد رسیده است، افزود: ۲۲ هزار و ۱۵۸ مورد خدمات بهداشت محیط، ۶۷۰ مأموریت فوریت‌های پزشکی، ۶۴۸ مورد دهگردشی تیم‌های سلامت در مناطق روستایی و ۳۵ هزار و ۷۹۰ مورد مراقبت از بیماران مبتلا به دیابت و فشارخون نیز انجام شده است.

معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی ایلام همچنین از برگزاری اردوهای جهادی تخصصی در حوزه‌های پزشکی، دندانپزشکی، مامایی و چشم‌پزشکی خبر داد و گفت: توسعه زیرساخت‌های سلامت و تقویت خدمات اورژانسی و درمانی در مناطق مختلف استان با هدف دسترسی عادلانه‌تر مردم به خدمات سلامت دنبال می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها