چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۰:۵۴
منبع: نمایندگی اصفهان
محک جدی رکابزنان سپاهان در تور بین‌المللی  «سامسون» ترکیه

محک جدی رکابزنان سپاهان در تور بین‌المللی  «سامسون» ترکیه

اصفهان (ایسنا) - سرمربی تیم دوچرخه‌سواری سپاهان با اشاره به حضور این تیم در تور بین‌المللی سامسون ترکیه گفت: سپاهان در این رقابت‌ها به‌عنوان تنها نماینده ایران برابر ۱۶ تیم باشگاهی و حدود ۱۲۰ رکابزن از کشورهای مختلف قرار می‌گیرد و تلاش می‌کنیم حاصل تمرینات اخیر و آماده‌سازی این مدت را در این رویداد معتبر به نمایش بگذاریم.

مهدی ناطقی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تور بین‌المللی سامسون از رقابت‌های مهم دوچرخه‌سواری جاده است که امسال در چهار مرحله برگزار می‌شود و حضور تیم‌های مختلف باشگاهی از کشورهای گوناگون، سطح فنی این مسابقات را بالا برده است.

وی افزود: حضور در چنین مسابقاتی برای تیم سپاهان تنها به‌دنبال کسب نتیجه نیست؛ بلکه فرصتی است تا رکابزنان ما در یک میدان بین‌المللی، توانایی‌های خود را در برابر رقبای خارجی محک بزنند و تجربه بیشتری کسب کنند.

سرمربی تیم دوچرخه‌سواری سپاهان با اشاره به روند آماده‌سازی تیم برای این تور بیان کرد: حدود شش‌هفته تمرینات منظم و فشرده را پشت‌سر گذاشته‌ایم و در این مدت تلاش کردیم رکابزنان از نظر آمادگی جسمانی و فنی به شرایط مناسبی برای حضور در یک رقابت بین‌المللی برسند.

ناطقی ادامه داد: حضور در تور سامسون با توجه به تعداد تیم‌های حاضر و سطح رکابزنان، رقابت آسانی نخواهد بود، اما هدف ما این است که با برنامه‌ریزی مناسب و استفاده از ظرفیت نفرات تیم، عملکرد قابل قبولی داشته باشیم و از این فرصت برای ارتقای سطح فنی دوچرخه‌سواران سپاهان استفاده کنیم.

وی درباره ترکیب تیم سپاهان در تور سامسون نیز اضافه کرد: امیرحسین جمشیدیان، نیما ناطقی، رامیار قوامی، فرزاد شهبازی و محمدمتین راعی به‌عنوان رکابزن در ترکیب تیم قرار دارند و شخصاً نیز علاوه‌بر مسئولیت سرمربیگری، به‌عنوان رکابزن در این رقابت‌ها حضور خواهم داشت.

سرمربی سپاهان درباره حضور تیمش به‌عنوان تنها نماینده ایران در تور بین‌المللی موردنظر نیز گفت: این موضوع مسئولیت ما را بیشتر می‌کند و امیدواریم بتوانیم در کنار ارائه یک عملکرد فنی مناسب، نماینده شایسته‌ای برای ایران و باشگاه فولاد مبارکه سپاهان باشیم.

ناطقی در پایان با اشاره به اینکه رکابزنان بومی و جوان در ترکیب امسال تیم جایگاه ویژه‌ای دارند، گفت: امیدواریم این رقابت‌ها تجربه ارزشمندی برای رکابزنان جوان تیم باشد و حضور در تور سامسون بتواند در مسیر توسعه و پیشرفت دوچرخه‌سواری جاده در باشگاه سپاهان و کشور مؤثر واقع شود.

به گزارش ایسنا، تورنمنت بین‌المللی سامسون ترکیه با حضور ۱۷ تیم برگزار می‌شود و تیم دوچرخه‌سواری سپاهان نیز در این رقابت‌ها حضور دارد تا رکابزنان این تیم جهت شرکت در تورنمنت‌های مهم پیش‌رو آمادگی پیدا کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها