چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۹:۵۷
منبع: نمایندگی ایلام
جشنواره رضوی در ایلام زمینه همدلی میان اهالی فرهنگ را فراهم کرده است

مدیرعامل بنیاد بین ‌المللی امام رضا(ع):

جشنواره رضوی در ایلام زمینه همدلی میان اهالی فرهنگ را فراهم کرده است

ایلام (ایسنا) - مدیرعامل بنیاد بین ‌المللی امام رضا(ع) با اشاره به برگزاری جشنواره ملی دلنوشته و سفرنامه رضوی در ایلام گفت: حضور نویسندگان و اهل قلم از ۲۷ استان کشور نشان می‌ دهد پیام این جشنواره از مرزهای استان عبور کرده و به جمع گسترده‌تری از علاقه ‌مندان فرهنگ رضوی رسیده است.

فرشید فلاح لاله‌زاری چهارشنبه چهارم شهریور در مراسم اختتامیه جشنواره ملی دلنوشته و سفرنامه رضوی در ایلام اظهار کرد: بار دیگر استان پرافتخار ایلام میزبان اهل قلم و دوستداران فرهنگ رضوی شده است و حضور گسترده اهالی فرهنگ و ادب در این برنامه نشان می‌دهد این جشنواره توانسته جایگاه خود را در میان اهل فضل و قلم پیدا کند.

وی افزود: بنیاد بین‌ المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اکنون حدود ۵۰ رویداد فرهنگی و هنری را با مشارکت ادارات‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها برگزار می‌کند که جشنواره دلنوشته و سفرنامه رضوی یکی از قدیمی‌ ترین این رویدادهاست و ایلام به خوبی میزبان آن بود.

مدیرعامل بنیاد بین ‌المللی امام رضا(ع) ادامه داد: حضور نویسندگانی از ۲۷ استان کشور در این جشنواره نشان می‌ دهد دست ‌اندرکاران برگزاری ، پیام و ظرفیت ‌های آن را به سطح ملی رسانده ‌اند و این رویداد توانسته ارتباط میان اهل قلم در نقاط مختلف کشور را با فرهنگ رضوی تقویت کند.

فلاح لاله‌زاری با اشاره به توجه جشنواره به زائران خارجی امام رضا(ع) گفت: یکی از اقدامات ارزشمند امسال تلاش برای دو زبانه کردن سامانه ‌ها و فراخوان‌ های جشنواره بود تا زمینه حضور و مشارکت زائران خارجی امام رضا (ع) که از مسیر ایلام عبور می ‌کنند نیز فراهم شود امیدواریم این رویکرد در سال ‌های آینده توسعه پیدا کند و برای زائران غیرایرانی نیز رویدادهای فرهنگی بیشتری تعریف شود.

وی فرهنگ رضوی را محدود به یک قالب هنری خاص ندانست و تصریح کرد: می‌ توان خادم امام رضا (ع) بود اما با ابزارهای مختلف با قلم، بوم نقاشی، دوربین عکاسی، فیلم و دیگر ابزارهای هنر هر کسی می‌ تواند در هر نقطه ‌ای از کشور حتی در خلوت شبانه و پای چراغی قلم بردارد و با نیت خدمت به فرهنگ رضوی خادم امام رضا(ع) باشد.

مدیرعامل بنیاد بین‌ المللی امام رضا(ع) خاطرنشان کرد: این بنیاد تلاش می ‌کند فعالیت‌ های فرهنگی و هنری دستگاه‌ ها و نهادهای دولتی و مردمی را حول محور امام رضا (ع) به یکدیگر نزدیک و همسو کند و خوشبختانه این رویکرد امروز در بخش‌ های مختلف کشور در حال تحقق است.

فلاح لاله‌زاری  با اشاره به همزمانی این رویداد با هفته وحدت و هفته دولت گفت: تقارن این مناسبت‌ ها می ‌تواند بهانه ‌ای برای همدلی، وحدت بیشتر باشد موضوعی که امروز بیش از هر زمان دیگری به آن نیاز داریم و باید از ظرفیت برنامه‌ های فرهنگی و هنری برای تقویت این همدلی بهره گرفت.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها