جلالالدین امیری چهارم شهریورماه در بازدید از پروژه بیمارستان گهر دورود، اظهار کرد: این اعتبار در پی پیگیریهای نماینده مردم و قولی که به ایشان داده بودیم، ظرف دو هفته تأمین و تخصیص داده شد.
وی ادامه داد: اعتبار مذکور برای پرداخت بدهیهای دارویی، تأمین تجهیزات و انجام تعمیرات مورد نیاز حوزه درمان در شهرستانهای ازنا و دورود اختصاص یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به وضعیت تأمین دارو در استان، گفت: خوشبختانه با روندی که در پیش گرفتهایم، وضعیت دارو در استان و بهویژه شهرستانهای ازنا و دورود در شرایط مطلوبی قرار دارد.
امیری با بیان اینکه بدهیهای بیمارستانی استان در حال حاضر به میزان قابل توجهی کاهش یافته است، افزود: میزان بدهیهای بیمارستانی در شرایط فعلی بسیار ناچیز بوده که در چند سال اخیر بیسابقه است.
وی افزایش درآمدهای بیمارستانی و اعتبارات جاری دانشگاه را از دیگر اقدامات انجامشده عنوان کرد و گفت: با پیگیریهای صورتگرفته، علاوه بر افزایش درآمدهای بیمارستانی، اعتبار جاری دانشگاه نیز به میزان یک همت افزایش پیدا کرد که این موضوع در بهبود وضعیت تجهیزات و تأمین دارو مؤثر بوده است.
پیشرفت بیمارستان گهر دورود
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان همچنین درباره روند اجرای پروژه بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی گهر دورود، اظهار کرد: منابع مالی قابل قبولی به این پروژه تزریق کردهایم که موجب تسریع در روند تکمیل آن خواهد شد.
امیری با اشاره به هدفگذاری انجامشده برای پیشرفت فیزیکی پروژه، تصریح کرد: انتظار داریم پیشرفت فیزیکی بیمارستان گهر دورود تا پایان سال جاری به ۸۵ درصد برسد تا بتوانیم در ادامه، سریعتر برای خرید تجهیزات و تأمین نیروی انسانی مورد نیاز این بیمارستان اقدام کنیم.
انتهای پیام