پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۰:۳۲
متحدان آمریکا ادعاهای ترامپ درباره مین‌روبی تنگه هرمز را باور ندارند

متحدان آمریکا ادعاهای ترامپ درباره مین‌روبی تنگه هرمز را باور ندارند

خبرگزاری بلومبرگ روز چهارشنبه گزارش داد که متحدان آمریکا معتقدند که تنگه هرمز هنوز به‌طور کامل از مین‌های دریایی پاکسازی نشده است.

به گزارش ایسنا، در این گزارش آمده است که عملیات مین‌روبی به دلیل احتمال جابه‌جا شدن برخی مین‌ها بر اثر جریان‌های دریایی پیچیده شده است.

در همین حال شرکای آمریکا معتقدند این عملیات به تلاش‌های بین‌المللی و فناوری پیشرفته نیاز دارد.

همچنین در این گزارش ادعا شده است که متحدان واشنگتن خواستار این هستند ایران اجازه دهد عمان نیز ماموریتی مشابه برای پاکسازی مین‌ها در آب‌های عمان انجام دهد.

پیش‌تر «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز سه‌شنبه در اظهاراتی واهی و در حالی که مقامات ایران تاکید کردند بر تنگه هرمز در تمامی بخش‌های آن کنترل دارند یک بار دیگر مدعی شد که نیروی دریایی آمریکا به او اطلاع داده است که تمامی مین‌ها از آب‌های بین‌المللی تنگه هرمز «جمع‌آوری یا منهدم» شده‌اند.

رئیس جمهور آمریکا در حالی این پیام را در شبکه اجتماعی تروث سوشیال منتشر کرد که عاصم منیر فرمانده ارتش پاکستان به تهران سفر کرده و منابع رسانه‌ای مختلف گزارش دادند که عاصم منیر در این سفر حامل پیشنهادات و پیام‌هایی از سوی آمریکا برای گشودن باب مذاکرات سیاسی با ایران است.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان