پنجشنبه ۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۹:۴۵
منبع: نمایندگی همدان
نخستین مرکز آنژیوگرافی دولتی استان همدان در ملایر افتتاح شد

نخستین مرکز آنژیوگرافی دولتی استان همدان در ملایر افتتاح شد

همدان (ایسنا) - رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: نخستین مرکز آنژیوگرافی دولتی استان همدان در بیمارستان امام حسین(ع) ملایر با هدف ارائه خدمات تخصصی قلب و عروق به مردم جنوب استان همدان و مناطق همجوار به بهره‌برداری رسید و می‌تواند جمعیتی حدود ۷۰۰ هزار نفر را تحت پوشش قرار دهد.

دکتر غلامرضا کلوندی پنجشنبه ۵ شهریور در آیین افتتاح این مرکز با قدردانی از مجمع خیرین سلامت و مجموعه بیمارستان فرشچیان، اظهار کرد: ۲۸ تیر هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی در ملایر حضور پیدا کردند و تأکید بر این بود که مرکز آنژیوگرافی در هفته دولت به بهره‌برداری برسد که این هدف طی ۳۸ روز محقق شد.

وی راه‌اندازی این مرکز را اقدامی مهم برای جنوب استان دانست و افزود: این مرکز علاوه بر جمعیت جنوب استان همدان، می‌تواند به بیماران شهرها و استان‌های همجوار نیز خدمات ارائه دهد.

کلوندی با اشاره به اینکه راه‌اندازی این مرکز حدود سه سال معطل مانده بود، گفت: دستگاه آنژیوگرافی خریداری‌شده برای این مرکز ۸۰ میلیارد تومان هزینه داشته است.

وی ادامه داد: برای تأمین تجهیزات حفاظت در برابر اشعه نیز پنج کاور اشعه به همراه عینک و سایر تجهیزات خریداری شده که هزینه هر کاور حدود ۴۰۰ میلیون تومان بوده و در مجموع حدود دو میلیارد تومان برای این بخش هزینه شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه تجهیزات جانبی مرکز نیز حدود ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه داشته است، اظهار کرد: برای ابنیه و تأسیسات این مرکز نیز اقدامات لازم انجام شده و در مجموع برای راه‌اندازی مرکز آنژیوگرافی حدود ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

وی با اشاره به آغاز ارائه خدمات در این مرکز گفت: تاکنون هفت بیمار در این مرکز مداوا شده‌اند که نشان‌دهنده آغاز عملیاتی خدمات آنژیوگرافی در ملایر است.

کلوندی با تأکید بر ضرورت استمرار فعالیت این مرکز تصریح کرد: برای اینکه مرکز بتواند به ارائه خدمات خود ادامه دهد، لازم است بیمه‌ها خدمات آنژیوگرافی را تحت پوشش قرار دهند تا امکان پرداخت حق‌الزحمه پزشکان و تداوم خدمت فراهم شود.

وی همچنین بر ضرورت بهسازی فضای بیمارستان امام حسین(ع) ملایر تأکید کرد و گفت: فضای این بیمارستان نیازمند بهسازی است تا شرایط ارائه خدمات در شأن مردم شهرستان فراهم شود.

نخستین مرکز آنژیوگرافی دولتی استان همدان در ملایر افتتاح شد

راه‌اندازی آنژیوگرافی؛ پاسخ به یک مطالبه جدی مردم ملایر

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز راه‌اندازی مرکز آنژیوگرافی را مصداق کار جهادی و نتیجه همت بلند مجموعه‌های مختلف دانست و گفت: راه‌اندازی این مرکز یکی از مطالبات جدی مردم ملایر بود که امروز محقق شده است.

احمد آریایی‌نژاد با اشاره به مراجعه بیماران از مناطق اطراف به ملایر اظهار کرد: بخشی از بیماران از خنداب و اراک برای دریافت خدمات درمانی به ملایر مراجعه می‌کنند و فرهنگ بالای مردم شهرستان باعث شده است بیماران با انگیزه برای درمان به ملایر مراجعه کرده و پس از دریافت خدمات به شهر خود بازگردند.

وی افزود: این میزبانی برای مردم ملایر مایه افتخار است و در کنار تجهیزات، امکانات و منابع انسانی، مهم‌ترین سرمایه نظام سلامت، نیروی انسانی توانمند است.

آریایی‌نژاد با اشاره به اهمیت زمان در درمان بیماران قلبی گفت: اگر بیمار برای دریافت خدمات درمانی به همدان اعزام شود، ممکن است زمان طلایی درمان از دست برود؛ بنابراین راه‌اندازی مرکز آنژیوگرافی در ملایر اقدامی مستقیم برای حفاظت از جان و سلامت مردم است.

وی ادامه داد: در شرایط جنگی و با وجود مشکلات اقتصادی و تورم، نظام سلامت همچنان در حال خدمت‌رسانی به مردم است و باید این خدمات تقویت شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس همچنین بر ضرورت ارتقای زیرساخت‌های درمانی شهرستان تأکید کرد و گفت: هتلینگ بیمارستان امام حسین(ع) در شأن مردم ملایر نیست و باید به شرایطی برسد که شایسته مردم شهرستان باشد.

وی با بیان اینکه ملایر باید به عنوان ترومای جنوب استان از امکانات تشخیصی و درمانی مناسب برخوردار باشد، افزود: شهرستان باید ادبیات اولیه درمان و تشخیص را در اختیار داشته باشد تا بیماران برای دریافت خدمات ضروری ناچار به طی مسیر و مراجعه به مرکز استان نباشند.

آریایی‌نژاد در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اهمیت نیروی انسانی در نظام سلامت گفت: بزرگ‌ترین سرمایه هر کشور نیروی انسانی است و پس از امنیت، سلامت از مهم‌ترین اولویت‌های کشور محسوب می‌شود.

وی همچنین خواستار توجه بیشتر به بهداشت اولیه و خانه‌های بهداشت روستایی و شهری شد و اظهار کرد: باید به سمت تقویت مراکزی برویم که در آن سبک زندگی سالم و مراقبت‌های اولیه بهداشتی به مردم آموزش داده می‌شود؛ چراکه اگر در این بخش سرمایه‌گذاری نکنیم، در سال‌های آینده با نیاز روزافزون به نیروی متخصص و فوق‌تخصص مواجه خواهیم شد.

نماینده مردم ملایر همچنین خواستار حمایت بیشتر از دانشگاه علوم پزشکی و تکمیل بیمارستان امیرالمؤمنین(ع) گوراب شد و گفت: این پروژه باید در اولویت قرار گیرد و پس از تکمیل آن، به سراغ پروژه‌های بزرگ‌تر از جمله بیمارستان یک‌هزار تختخوابی همدان برویم.

وی در پایان از اجرای طرح‌های نوین تشخیصی در حوزه سلامت خبر داد و گفت: به‌زودی مراسم رونمایی از دستگاه فوندوس دیجیتال هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی برگزار خواهد شد و دستگاه تصویربرداری برای تشخیص زودهنگام سرطان سینه نیز آماده شده که با استفاده از فناوری حرارتی و هوش مصنوعی می‌تواند امکان تشخیص زودهنگام بیماری را فراهم کند.

نخستین مرکز آنژیوگرافی دولتی استان همدان در ملایر افتتاح شد

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها