جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۴:۴۳
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
امام جمعه موقت زاهدان: سفر مسئولان باید برای رفع محرومیت‌ سیستان و بلوچستان باشد

امام جمعه موقت زاهدان: سفر مسئولان باید برای رفع محرومیت‌ سیستان و بلوچستان باشد

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - امام‌ جمعه موقت زاهدان با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان خواستار توجه بیشتر به توسعه این منطقه شد و با تأکید بر ضرورت پیگیری مصوبات سفرهای مسئولان، افزود: هدف اصلی باید حرکت به سمت آبادانی و رفع محرومیت‌های استان باشد.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین عبدالحسین سجادی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته نماز جمعه زاهدان در مصلی قدس، با اشاره به چالش‌های پیش روی کشور، بر اهمیت حفظ انسجام ملی در برابر سناریوهای طراحی‌شده دشمن تأکید کرد و افزود: دشمن از موضوعات اقتصادی و اجتماعی برای ایجاد بحران و فاصله میان مردم و نظام استفاده می‌کند.

وی با تحلیل ابعاد تهدیدات موجود، تصریح کرد: دشمن با طراحی سناریوهای مختلف به‌ دنبال ایجاد شکاف و قرار دادن مردم در مقابل نظام اسلامی بوده، این توطئه‌ها مستلزم هوشیاری مضاعف جامعه و مسئولان است.

امام‌ جمعه موقت زاهدان در خطاب به مدیران و مسئولان، بر ضرورت «شفافیت در گزارش‌دهی» تأکید کرد و گفت: مسئولان باید با صداقت بیان کنند چه اقداماتی انجام داده‌اند و چه برنامه‌هایی در دستور کار است. همچنین باید از فرصت محدود خدمت استفاده کرده و در حل مشکلات معیشتی مردم جدیت داشته باشند. مسئولان باید به جای تمرکز صرف بر مشکلات، نقاط قوت و خدمات نظام را نیز برای تبیین در میان مردم بازگو کنند تا زمینه سوءاستفاده دشمن فراهم نشود.

سجادی با تبریک هفته وحدت، مفهوم وحدت را فراتر از کنار گذاشتن مذاهب دانست و آن را «همبستگی مسلمانان در برابر دشمن مشترک» تعریف کرد و با اشاره به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان، گفت: امروز شیعه و سنی در برابر دشمن واحدی یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی ایستاده‌اند.

وی همچنین با اشاره به جایگاه برادران اهل‌سنت در ساختار حکومتی، تأکید کرد که جمهوری اسلامی هیچ‌گونه تبعیضی قائل نیست و حضور آنان در سطوح مدیریتی استان و کشور، بخشی از واقعیت‌های این نظام است.

وی با اشاره به جایگاه اجتماعی «وقف» در فرهنگ اسلامی، از شهروندان خواست تا از طریق وقف اموال و دارایی‌ها، حتی در ابعاد کوچک، در مسیر خیر و کمک به نیازمندان مشارکت کنند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها