جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۵۸
منبع: نمایندگی گلستان
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۰۸ پروژه در آزادشهر؛ از توسعه زیرساخت‌ها تا رونق اشتغال

افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۰۸ پروژه در آزادشهر؛ از توسعه زیرساخت‌ها تا رونق اشتغال

گلستان (ایسنا) - فرماندار آزادشهر خبر داد: در هفته دولت امسال شاهد افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۰۸ پروژه عمرانی و اقتصادی با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۷۱۹ میلیارد تومان خواهیم بود؛ طرح‌هایی که در حوزه‌های مختلف زیرساختی، آبرسانی، مسکن روستایی و عمران شهری و روستایی اجرا می‌شوند.

فرماندار آزادشهر در گفت‌گو با ایسنا، اظهار کرد: این پروژه‌ها با تلاش مجموعه مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان، حمایت‌های استاندار گلستان، معاونان و مدیران کل استان و همراهی نماینده مردم شهرستان‌های آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی به مرحله اجرا رسیده است.

احمدرضا آدینه افزود: از مجموع این طرح‌ها، ۸۹ پروژه با اعتبار ۹۷۳ میلیارد تومان افتتاح و عملیات اجرایی ۱۹ پروژه با اعتبار یک‌هزار و ۷۴۶ میلیارد تومان آغاز می‌شود که اجرای این پروژه‌ها زمینه ایجاد ۹۱۰ فرصت شغلی را برای جوانان و افراد جویای کار فراهم خواهد کرد.

وی با تأکید بر رویکرد مدیریت شهرستان در حمایت از تولید، سرمایه‌گذاری و اشتغال افزود: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و پیگیری میدانی مشکلات مردم از اولویت‌های اصلی مدیران شهرستان است.

فرماندار افزود: در ادامه برنامه‌های هفته دولت، مخزن ذخیره ۲ هزار مترمکعبی زیتون‌تپه آزادشهر نیز با اعتبار ۴۰۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید.

آدینه در دامه گفت: این پروژه با هدف افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی آب، ارتقای تاب‌آوری شبکه آبرسانی و تأمین پایدارتر آب شرب شهروندان اجرا شده است.

وی افزود: همچنین پروژه‌های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان آزادشهر با اعتبار ۵۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به بهره‌برداری رسید که شامل ۱۴۵ واحد مسکن روستایی با اعتبار ۴۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و ۳ پروژه آسفالت معابر روستایی به مساحت ۱۶ هزار مترمربع با اعتبار ۸ میلیارد تومان است.

فرماندار در پایان گفت: اجرای این طرح‌ها در مجموع با تمرکز بر توسعه زیرساخت‌ها، تقویت خدمات عمومی، بهبود شرایط زندگی روستاییان و ایجاد بسترهای جدید برای اشتغال و سرمایه‌گذاری در شهرستان آزادشهر دنبال می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها