یکشنبه ۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۵۵
واحد تولید انواع چسب با سرمایه‌گذاری ۱۷۸ میلیارد تومانی در دیلم افتتاح شد

واحد تولید انواع چسب با سرمایه‌گذاری ۱۷۸ میلیارد تومانی در دیلم افتتاح شد

بوشهر (ایسنا) - همزمان با هفته دولت، واحد تولید انواع چسب با ظرفیت سالانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن و سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال در شهرک صنعتی دیلم به بهره‌برداری رسید و برای ۷۰ نفر اشتغال ایجاد کرد.

واحد تولید انواع چسب در شهرک صنعتی دیلم یکشنبه هشتم شهریور با حضور ارسلان زارع استاندار بوشهر، جعفر پورکبگانی نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی، معاون اقتصادی استاندار، فرماندار دیلم و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی به بهره‌برداری رسید.

استاندار بوشهر در این آیین با گرامیداشت هفته دولت اظهار کرد: همدلی و هم‌افزایی میان مردم و مسئولان، یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت استان بوشهر در مسیر توسعه است و این انسجام باید استمرار داشته باشد.

ارسلان زارع حمایت از تولیدکنندگان را از اولویت‌های مدیریت استان دانست و افزود: با وجود محدودیت‌های اعتباری ناشی از جنگ تحمیلی اخیر، روند حمایت از بخش تولید متوقف نشد و اقدامات انجام‌شده نتایج قابل قبولی به همراه داشته است.

وی با اشاره به حجم سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در شهرستان دیلم گفت: از دهه فجر سال گذشته تا هفته دولت امسال، بیش از یک‌هزار میلیارد تومان در طرح‌های عمرانی و بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در طرح‌های اقتصادی، تولیدی و اشتغال‌زا در این شهرستان سرمایه‌گذاری شده است.

استاندار بوشهر ادامه داد: این میزان سرمایه‌گذاری در مجموع بیش از ۱۰۰ طرح و پروژه اقتصادی و عمرانی را شامل می‌شود و بیانگر ظرفیت مناسب دیلم برای جذب سرمایه‌گذاری و توسعه اقتصادی است.

زارع همچنین با اشاره به جایگاه استان بوشهر در سرمایه‌گذاری طرح‌های هفته دولت تصریح کرد: استان بوشهر با ۲۳۴ همت سرمایه‌گذاری در طرح‌های هفته دولت، رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

وی درباره طرح افتتاح‌شده در شهرک صنعتی دیلم نیز گفت: این واحد با سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۷۸۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده و زمینه ایجاد ۷۰ شغل جدید را فراهم کرده است.

جعفر پورکبگانی، نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی نیز با قدردانی از تلاش‌های مجموعه مدیریت استان اظهار کرد: برای حمایت از طرح‌های تولیدی و اشتغال‌زا از هیچ تلاشی دریغ نخواهد شد.

وی افزود: توسعه طرح‌های اقتصادی و اشتغال‌زا در شمال استان از مطالبات مهم است و مدیریت استان نیز در این زمینه اقدامات مناسبی انجام داده است.

نصرالله کشاورز، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر، نیز گفت: مجموعه تولیدی و صنعتی «افتخار صنعت جنوب» تولیدکننده انواع چسب‌های نواری تک‌لایه، کاغذی، برق و دیگر محصولات این حوزه است.

وی افزود: این واحد صنعتی ظرفیت تولید سالانه ۲ هزار و ۵۰۰ تن محصول را دارد و در زمینی با زیربنای بیش از ۵ هزار مترمربع احداث شده است.

کشاورز میزان سرمایه‌گذاری انجام‌شده در این مجموعه را ۱۷۸ میلیارد تومان اعلام کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها