هفتمین روز از هفته دولت با آیین بهرهبرداری از زون سوم طرح آبرسانی شهر خلخال همراه بود. این مراسم با حضور نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس شورای اسلامی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل، مدیرعامل شرکت آب منطقهای اردبیل و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی برگزار شد.
بهروز محمدی مدیرعامل شرکت آب منطقهای اردبیل، در این مراسم با اعلام اینکه وزارت نیرو تاکنون ۲ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال برای تکمیل طرح آبرسانی به شهر خلخال هزینه کرده است گفت: با افتتاح زون سه آب شرب پایدار برای ساکنان مناطق مرتفع و حاشیهنشین از جمله اسلامآباد تأمین شد. این بخش شامل دو مخزن یک هزار مترمکعبی، ایستگاه پمپاژ و ۳ کیلومتر خط انتقال است.
وی افزود: هزینه کل پروژه آبرسانی از سد بفراجرد به خلخال شامل خط انتقال و تصفیهخانه که به روش BOT اجرا شده، تاکنون ۲۵ هزار میلیارد ریال برآورد میشود که سهم زون سه ۹۲۰ میلیارد ریال بوده است.
محمدی با اشاره به احداث ۱۱.۵ کیلومتر خط انتقال از سد بفراجرد تا تصفیهخانه و احداث دو مخزن ۵ هزار و ۲ هزار مترمکعبی از حمایتهای استاندار اردبیل و پیگیریهای نمایندگان استان در مجلس قدردانی کرد و گفت: همدلی میان مسئولان استانی، زمینهساز گامهای بزرگ در بخش آب و توسعه پایدار استان خواهد بود.
انتهای پیام