دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۸:۳۳
منبع: نمایندگی زنجان
معاون استاندار: تکمیل کریدورهای زنجان-بیجار و زنجان-نجیل اولویت عمرانی استان است

معاون استاندار: تکمیل کریدورهای زنجان-بیجار و زنجان-نجیل اولویت عمرانی استان است

زنجان (ایسنا) -  معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان گفت: تکمیل دو کریدور بزرگراهی زنجان–بیجار و زنجان–منجیل از مهم‌ترین اولویت‌های عمرانی استان در حوزه راه و حمل‌ونقل است و امیدواریم با تأمین اعتبارات مورد نیاز، این مسیرها طی سه تا چهار سال آینده تکمیل و به بهره‌برداری برسند.

مسعود بیات‌منش در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اولویت‌های عمرانی استان در حوزه راه و حمل‌ونقل، اظهار کرد: دو محور زنجان–بیجار و زنجان–منجیل از کریدورهای اصلی شمال–جنوب کشور محسوب می‌شوند و تکمیل آنها در دستور کار جدی مدیریت استان قرار دارد.

وی افزود: برنامه‌ریزی‌ها بر این است که با تأمین اعتبارات مورد نیاز، عملیات اجرایی این دو مسیر با سرعت بیشتری دنبال شود و طی سه تا چهار سال آینده به پایان برسد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان با بیان اینکه تکمیل زیرساخت‌های ارتباطی نقش مهمی در توسعه استان دارد، گفت: توسعه راه‌ها علاوه بر تسهیل تردد و کاهش زمان سفر، زمینه ارتقای ارتباط استان با شبکه حمل‌ونقل کشور و تقویت ظرفیت‌های اقتصادی و ترانزیتی را فراهم می‌کند.

بیات‌منش در پاسخ به انتقادها درباره مکان‌یابی برخی پروژه‌های عمرانی استان از جمله فرودگاه زنجان و ورزشگاه ۱۵ هزار نفری، اظهار کرد: فرودگاه زنجان از ابتدا با هدف جابه‌جایی مسافر طراحی نشده، بلکه مأموریت اصلی آن جابه‌جایی و پشتیبانی لجستیکی بار و کالا در منطقه شمال‌غرب کشور بوده است.

وی با بیان اینکه موقعیت فرودگاه زنجان نیز بر اساس همین مأموریت انتخاب شده است، افزود: با توسعه ناوگان هوایی کشور، ظرفیت‌های این فرودگاه برای ایفای نقش در حوزه حمل‌ونقل بار و لجستیک بیشتر نمایان خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار زنجان، درباره ورزشگاه ۱۵ هزار نفری نیز گفت: ممکن است از نظر نگهداری، مکان دیگری برای احداث این مجموعه مناسب‌تر بوده باشد، اما در شرایط فعلی سیاست مدیریت استان آغاز پروژه‌های بزرگ جدید نیست.

وی ادامه داد: با توجه به محدودیت منابع مالی، اولویت استان تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام گذشته است و در صورت تصمیم برای اجرای پروژه‌های جدید، مطالعات امکان‌سنجی و مکان‌یابی باید با دقت و حساسیت بیشتری انجام شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها