سه‌شنبه ۱۰ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۹:۳۹
بختیاری‌زاده: بی‌دقتی هفته قبل را در داربی جبران می‌کنیم

بختیاری‌زاده: بی‌دقتی هفته قبل را در داربی جبران می‌کنیم

سرمربی استقلال در نشست خبری پیش از بازی برابر پرسپولیس گفت: براساس کیفیت خود و برمبنای استراتژی تلاش می‌کنیم ابتدا با جسارت و با برنامه بازی کنیم. در همه مسابقات به دنبال بردن هستیم.

به گزارش ایسنا، تیم فوتبال استقلال در چارچوب رقابت‌های هفته پنجم لیگ برتر از ساعت ۱۹:۳۰ فردا (چهارشنبه، ۱۱ شهریور) در ورزشگاه نقش جهان اصفهان میزبان پرسپولیس است. 

سهراب بختیاری‌زاده، سرمربی استقلال در نشست خبری پیش از بازی گفت: خیلی خوشحالم که در شهر زیبای اصفهان هستم. وظیفه خود می‌دانم که از سمت بازیکنان تیم و باشگاه، صمیمانه‌ از مردم شریف اصفهان، مسئولان و هیات فوتبال استان تشکر کنم که پذیرای ما هستند. امیدوارم فردا بازی خوبی را هواداران عزیز شاهد باشند. این بازی برای من مانند بازی‌های دیگر است. تنها تفاوت این بازی، در ذهنیت و تفکر هواداران نسبت به این بازی است که شاید کمی بازی را حساس کند. امیدوارم در یک فضای حرفه‌ای بازی خوبی را انجام دهیم و برنده باشیم. با احترام به رقیب سنتی و قابل احترام خود.

بختیاری‌زاده بیان کرد: داربی همیشه بازی خاطره انگیز و مهمی است. دیداری است که در تاریخ برای بازیکنان ثبت می‌شود. بازیکنان این بازی را جدا می‌دانند و سعی می‌کنند بهترین عملکرد را داشته باشند. در بازی قبل موقعیت‌های بیشتری داشتیم اما استفاده نکردیم، در شرایط آب و هوایی که وجود داشت بازی کردن سخت بود. بازیکنان فوق‌العاده بودند و فقط در زدن ضربه‌های آخر کمی بی دقت بودیم که امیدوارم این بی دقتی هفته قبل را فردا جبران کنیم.

سرمربی استقلال اظهار کرد: به دنبال رکورد نیستم و از شروع لیگ سعی کردیم فوتبالی بازی کنیم که اصول و قواعد روز فوتبال دنیا را داشته باشد. براساس کیفیت خود و برمبنای استراتژی تلاش می‌کنیم ابتدا با جسارت و با برنامه بازی کنیم. در همه مسابقات به دنبال بردن هستیم.

بختیاری‌زاده درباره گل نخوردن تیمش تا به اینجای فصل گفت: این فقط زحمت خط دفاعی تیم نیست، همه بازیکنان تلاش می‌کنند که بهترین باشند. همانگونه که در حمله دروازه‌بان وظیفه دارد با بهترین پاس شروع کند و خط دفاع ما هم به همین گونه، همه به هم کمک می‌کنند. دنبال این هستم که تیمم قواعد و اصول فوتبال را برابر حتی پرسپولیس که رقیب جدی ماست، اجرا کند. ترسی از گل خوردن نداریم، با جسارت و تفکر بازی می‌کنیم.

سرمربی استقلال درباره جو هواداری در بازی فردا عنوان کرد: وقتی بحث هواداران می‌شود باید احترام متقابل باشد. خواهش من این است که همه هوادارانی که در استادیوم هستند، به هم احترام بگذارند و به بازیکنان کمک کنند که آنها به دور از حاشیه بتوانند فوتبال بازی کنند. کشور بزرگی هستیم و در آسیا صاحب فوتبال هستیم. این بازی‌ها را شاید تمام دنیا ببینند. امیدوارم فرهنگ ایرانی را جدا از مسائل فنی نشان دهیم. امیدوارم فردا بازی‌ای باشد که همه لذت ببریم. 

بختیاری‌زاده در پایان بیان کرد: اولین چیزی که به آن فکر می‌کنیم ادامه دادن ریتم خوب شروع لیگ است‌. پرسپولیس حریف خوبی است که به امید خدا بتوانیم برابرشان پیروز شویم. بعد از آن لیگ نخبگان را هم داریم که با برد برابر پرسپولیس می‌توانیم با روحیه بیشتری کار را ادامه دهیم.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی