چهارشنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۷:۴۰
از تقویت تولید دام سبک و رفع موانع مگافارم‌ها تا تلاش برای کنترل قیمت‌ها و کاهش فشار تورمی

در کارگروه تنظیم بازار استان یزد بررسی شد؛

از تقویت تولید دام سبک و رفع موانع مگافارم‌ها تا تلاش برای کنترل قیمت‌ها و کاهش فشار تورمی

یزد (ایسنا) - استاندار یزد با تأکید بر ضرورت تأمین پایدار کالاهای اساسی و مدیریت قیمت‌ها، از تصمیمات جدید مدیریت استان برای تقویت تولید دام سبک، رفع موانع واحدهای مگافارم و راه‌اندازی حداقل ۱۰ مرکز عرضه مستقیم میوه در شهر یزد خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم با تصمیمات و اقدامات اجرایی، وضعیت قیمت کالاها و شرایط تورمی استان بهبود یابد.

محمدرضا بابایی در نشست کارگروه تنظیم بازار استان یزد که چهارشنبه ۱۱ شهریور در سالن کوثر استانداری برگزار شد، با اشاره به بررسی آخرین وضعیت بازار و تأمین کالاهای اساسی، اظهار کرد: در این نشست گزارش جامعی از وضعیت کالاهای اساسی از جمله مرغ، گوشت، دام سبک و سنگین، جوجه‌ریزی و نهاده‌های دامی از سوی سازمان جهاد کشاورزی ارائه و دیدگاه‌های تشکل‌ها، اعضای کارگروه و دستگاه‌های نظارتی نیز بررسی شد.

وی با تأکید بر اینکه تأمین کالاهای اساسی و وضعیت قیمت‌ها از اولویت‌های مدیریت استان است، افزود: در این نشست درباره شرایط بازار و قیمت کالاها تصمیماتی اتخاذ شد تا وضعیت قیمت‌ها در استان یزد در مقایسه با سایر استان‌ها شرایط مناسب‌تری داشته باشد و از فشارهای تورمی کاسته شود.

استاندار یزد یکی از محورهای مورد توجه در این نشست را تقویت تولید دام سبک در استان عنوان کرد و گفت: دام سبک یکی از حلقه‌های مفقوده در زنجیره تولید است و برای توسعه این بخش باید اقدامات جدی‌تری انجام شود.

بابایی ادامه داد: مقرر شد کمیته‌های تخصصی با حضور دستگاه‌های مرتبط تشکیل شود تا موضوع تولید دام سبک بصورت ویژه مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای لازم برای توسعه این بخش و رفع موانع موجود ارائه شود.

وی همچنین با اشاره به وضعیت مگافارم‌های استان، بیان کرد: بخشی از واحدهای مگافارم راه‌اندازی شده‌اند، اما برای بهره‌برداری از سایر واحدها باید موانع موجود برطرف شود.

استاندار یزد تأمین آب و سرمایه را از جمله موانع پیش روی برخی مگافارم‌ها دانست و تصریح کرد: طرح‌های نیمه‌تمام در این حوزه باید با رفع موانع موجود هرچه سریع‌تر به سمت بهره‌برداری و تولید حرکت کنند؛ چرا که فعال شدن این ظرفیت‌ها می‌تواند در تقویت تولید و تأمین بخشی از نیاز بازار مؤثر باشد.

بابایی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گزارش شهرداری یزد درباره اقدامات مرتبط با تنظیم بازار، اظهار کرد: مصوباتی از سال‌های گذشته در خصوص اقدامات شهرداری در این حوزه وجود داشته که در نشست کارگروه مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد کمیته‌ای تخصصی با حضور نماینده شهرداری تشکیل شود و جزئیات این موضوع را پیگیری کند.

وی با تأکید بر ضرورت توسعه مراکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و میوه و تره‌بار در شهر یزد گفت: حداقل ۱۰ مرکز عرضه مستقیم میوه باید با همکاری شهرداری در شهر یزد راه‌اندازی شود.

استاندار یزد افزود: جزئیات و نحوه اجرای این طرح در کمیته تخصصی بررسی خواهد شد تا زمینه راه‌اندازی این مراکز و عرضه مستقیم محصولات به مردم فراهم شود.

بابایی با اشاره به استمرار جلسات کارگروه تنظیم بازار استان، خاطرنشان کرد: با برگزاری منظم این جلسات و استفاده از ظرفیت بخشنامه‌ها، قوانین و مقررات، تلاش می‌کنیم شرایط بازار در استان یزد از نظر قیمت کالاها و وضعیت تورمی به سمت شرایط مناسب‌تری حرکت کند.

وی تأکید کرد: معیشت مردم و امنیت غذایی از موضوعات مهم و مورد توجه مدیریت استان است و همه دستگاه‌های مسئول باید با هماهنگی و استفاده از ظرفیت‌های موجود، برای تأمین مناسب کالاهای اساسی و مدیریت بازار تلاش کنند.

استاندار یزد در پایان گفت: خادمان مردم در دولت تلاش خود را برای بهبود شرایط بازار و تأمین نیازهای مردم به کار گرفته‌اند و امیدواریم با تصمیمات اتخاذشده و اقدامات اجرایی، شرایط مناسب‌تری برای مردم استان فراهم شود.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها