پنجشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۵۴
۲۸ سارق و ۹۴ معتاد متجاهر با ۱۳ کیلو تریاک در یزد دستگیر شدند

۲۸ سارق و ۹۴ معتاد متجاهر با ۱۳ کیلو تریاک در یزد دستگیر شدند

یزد (ایسنا) - فرمانده انتظامی استان یزد از دستگیری ۲۸ سارق در جریان اجرای طرح‌های مقابله با سرقت در شهر یزد خبر داد و گفت: این افراد به ۸۹ فقره سرقت اعتراف کرده‌اند؛ همچنین پلیس در یک عملیات جداگانه بیش از ۱۳ کیلوگرم تریاک کشف کرد.

سردار علیرضا دلیری در تشریح اقدامات پلیس استان یزد در حوزه مقابله با سرقت و موادمخدر طی ۲۴ ساعته گفت: مأموران انتظامی شهر یزد در راستای اجرای طرح‌های مقابله با سرقت و با هماهنگی مقام قضایی، طی هفته گذشته ۲۸ سارق را دستگیر کردند.

وی افزود: متهمان پس از دستگیری و انجام تحقیقات، به ۸۹ فقره سرقت از منازل، اماکن نیمه‌ساز، داخل خودرو و موتورسیکلت اعتراف کردند و پرونده آنان برای سیر مراحل قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی استان یزد با تأکید بر ضرورت مشارکت شهروندان در پیشگیری از سرقت، از مردم خواست هشدارهای پلیس را جدی بگیرند و برای ساختمان‌های در حال ساخت از تجهیزات ایمنی نظیر دوربین مداربسته یا نگهبان استفاده کنند.

دلیری همچنین از کشف ۱۳ کیلو و ۱۰۰ گرم تریاک در محور بافق ـ یزد خبر داد و گفت: مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان یک دستگاه خودروی سمند را در این محور متوقف و در بازرسی از آن این میزان موادمخدر را کشف کردند.

وی ادامه داد: در این عملیات راننده و سرنشین خودرو دستگیر شدند و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند. بررسی‌های پلیس نشان داد متهمان موادمخدر را از جنوب شرق کشور به مقصد استان البرز حمل می‌کردند.

فرمانده انتظامی استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی در شهر یزد، گفت: در جریان اجرای طرح پاکسازی نقاط آلوده و جرم‌خیز و در پی مطالبات شهروندان، ۹۴ نفر از معتادان متجاهر توسط مأموران انتظامی شهرستان یزد شناسایی و دستگیر شدند.

دلیری افزود: افراد دستگیرشده پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل بازپروری به کمپ‌های ترک اعتیاد معرفی شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس یزد، وی با بیان اینکه طرح‌های پاکسازی نقاط جرم‌خیز و مقابله با آسیب‌های اجتماعی در استان ادامه خواهد داشت، بر همکاری مردم با پلیس و اطلاع‌رسانی موارد مشکوک برای ارتقای امنیت عمومی تأکید کرد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها