جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۹
منبع: نمایندگی فارس
افتتاح ۶ سالن ورزشی چندمنظوره به‌زودی در شیراز

شهردار خبر داد

افتتاح ۶ سالن ورزشی چندمنظوره به‌زودی در شیراز

فارس (ایسنا) - شهردار شیراز از احداث و آماده‌سازی بیش از ۱۰ سالن ورزشی چندمنظوره در مناطق مختلف این کلان‌شهر خبر داد و گفت: بخشی از این سالن‌ها به بهره‌برداری رسیده و ۶ سالن نیز به‌زودی افتتاح می‌شود که توسعه عدالت محله‌محور و افزایش سرانه‌های فرهنگی و ورزشی را دنبال می‌کند.

محمدحسن اسدی امروز جمعه ۱۳ شهریور در حاشیه بازدید از اماکن ورزشی شیراز با اشاره به برنامه مدیریت شهری برای توسعه فضاهای ورزشی، اظهار کرد: ورزش یکی از اصول اساسی زندگی شهری است و شهرداری شیراز طی چهار سال گذشته در کنار اجرای پروژه‌های عمرانی، حمل‌ونقلی و خدمات شهری، توسعه فضاهای فرهنگی و ورزشی را نیز دنبال کرده است.

وی با اشاره به احداث سالن‌های ورزشی در نقاط مختلف شهر افزود: در این مدت بیش از ۱۰ سالن ورزشی در دستور کار شهرداری قرار گرفته که تعدادی از آن‌ها به بهره‌برداری رسیده و بخش عمده این مجموعه‌ها نیز در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد.

توسعه امکانات ورزشی در مناطق مختلف شیراز

اسدی با بیان اینکه این سالن‌ها در نقاط مختلف شیراز از جنوب تا شمال شهر احداث شده‌اند، ادامه داد: ۶ سالن ورزشی چندمنظوره در نقاط مختلف کلان‌شهر شیراز در آستانه بهره‌برداری قرار دارد و عملیات اجرایی یک سالن ورزشی ویژه بانوان نیز آغاز شده است.

شهردار شیراز، احداث این مجموعه‌ها را اقدامی در راستای توسعه عدالت محله‌محور و افزایش سرانه‌های فرهنگی و ورزشی دانست و گفت: با افتتاح این سالن‌ها، امکانات ورزشی بیشتری در دسترس شهروندان قرار می‌گیرد.

وی با تأکید بر اهمیت توجه به نوجوانان و جوانان افزود: این قشر سرمایه‌های اصلی شهر هستند و فراهم‌ کردن زمینه مناسب برای اوقات فراغت و دسترسی آنان به تفریحات سالم، از اولویت‌های مدیریت شهری است.

ورزش همگانی در ۱۱ منطقه شیراز

اسدی به برنامه‌های مکمل شهرداری در حوزه ورزش نیز اشاره کرد و گفت: برگزاری ورزش‌های همگانی در ۱۱ منطقه، برگزاری رویدادهای ورزشی محله‌ای و اجرای پیاده‌روی‌های بزرگ خانوادگی از جمله برنامه‌های مستمر مدیریت شهری است.

وی ادامه داد: مجموعه این اقدامات با هدف نهادینه‌کردن ورزش در میان خانواده‌ها و فراهم‌کردن زمینه مشارکت بیشتر شهروندان در فعالیت‌های ورزشی دنبال می‌شود.

شهردار شیراز با اشاره به اجرای هم‌زمان پروژه‌های بزرگ شهری از جمله مترو و تقاطع‌های غیرهمسطح، افزود: در کنار توسعه زیرساخت‌های عمرانی و خدمات شهری، توجه به نشاط اجتماعی نیز یک نیاز اساسی است و احداث بیش از ۱۰ سالن چندمنظوره ورزشی با بهره‌برداری تدریجی، در همین راستا انجام شده است.

افزایش سرانه ورزشی و ارتقای نشاط اجتماعی

اسدی ابراز امیدواری کرد: با تکمیل و بهره‌برداری از مجموعه‌های ورزشی احداث‌شده، سرانه ورزشی شیراز افزایش یابد و زمینه برای حضور بیشتر شهروندان در فعالیت‌های ورزشی و شکل‌گیری نشاط و شادابی در محله‌های مختلف فراهم شود.

وی ترویج ورزش در میان عموم مردم، به‌ویژه نسل جوان، افزایش سرانه ورزشی و ایجاد فضاهای مناسب برای گذراندن اوقات فراغت را از اهداف این پروژه‌ها عنوان کرد و گفت: بهره‌برداری کامل از طرح‌های ورزشی در دستور کار قرار دارد و این مجموعه‌ها در نهایت برای استفاده شهروندان شیرازی آماده خواهند شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها