به گزارش ایسنا، این روزنامه صهیونیستی در گزارشی نوشت که دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، «زمینی سوخته بر جای میگذارند» و رهبری آنها منجر به ایجاد نزاع بر سر هویت و فرسایش نهادها در ایالات متحده و رژیم صهیونیستی شده است.
این روزنامه نوشت که ترامپ و نتانیاهو در «دستورکارهای شخصی، قومی و اجتماعی که به هیچ وجه دموکراتیک نیستند» مشترک هستند.
«معاریو» بر این باور است که ترامپ و نتانیاهو «حقیقت دموکراسی مشروط آمریکا و رژیم صهیونیستی را برای تمام جهان فاش کردند؛ این واقعیت که هر آنچه برای ماست، مال ماست و هر آنچه برای شماست نیز متعلق به ماست.»
گفتنی است که نارضایتی داخلی در ایالات متحده و رژیم صهیونیستی به دلیل سیاستهای ترامپ و نتانیاهو، بهویژه در رابطه با مدیریت جنگها در منطقه و ناتوانی آنها در تحقق هر یک از اهداف اعلامشدهشان، رو به افزایش است.
انتهای پیام