شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۸:۲۴
۲ عامل قتل در پیشوا کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شدند

۲ عامل قتل در پیشوا کمتر از ۱۲ ساعت دستگیر شدند

تهران (ایسنا) - رئیس پلیس آگاهی شرق استان تهران از شناسایی و دستگیری ۲ متهم به قتل در شهرستان پیشوا در کمتر از ۱۲ ساعت خبر داد و گفت: این افراد پس از دستگیری به ارتکاب قتل اعتراف کردند.

سرهنگ کارآگاه حسین یاراحمدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: به دنبال وقوع یک فقره درگیری در شهرستان پیشوا که به مجروح شدن ۲ نفر با سلاح سرد منجر شد، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: در جریان این حادثه، ۲ نفر از طرفین درگیری بر اثر اصابت ضربات چاقو مجروح شدند که یکی از آنان پس از انتقال به مرکز درمانی، به دلیل شدت جراحات جان خود را از دست داد.

رئیس پلیس آگاهی شرق استان تهران ادامه داد: کارآگاهان پلیس آگاهی پیشوا با انجام اقدامات تخصصی و بهره‌گیری از ظرفیت اطلاعاتی و فنی پلیس آگاهی استان، موفق شدند در مدت کمتر از ۱۲ ساعت هویت عاملان این جنایت را شناسایی و هر ۲ نفر را دستگیر کنند.

یاراحمدی با اشاره به روند تحقیقات از متهمان گفت: افراد دستگیرشده در جریان بازجویی‌های انجام‌شده به قتل اعتراف و اختلافات قبلی را علت وقوع درگیری و ارتکاب جرم عنوان کردند.

وی خاطرنشان کرد: پس از انجام اقدامات اولیه و تکمیل تحقیقات، متهمان برای ادامه روند رسیدگی و سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضائی قرار گرفتند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها