یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۸:۳۷
منبع: نمایندگی لرستان
تداوم اجرای طرح «آرامش در شهر»  خرم‌آباد؛ ۴۰ نفر دستگیر شدند

تداوم اجرای طرح «آرامش در شهر» خرم‌آباد؛ ۴۰ نفر دستگیر شدند

لرستان (ایسنا) - فرمانده انتظامی خرم‌آباد از اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی با عنوان «آرامش در شهر» و دستگیری ۴۰ نفر از افراد هنجارشکن و تحت تعقیب در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ هادی کیانمهر در تشریح جزئیات این طرح اظهار کرد: در راستای پاسخگویی به مطالبات شهروندان و ارتقای امنیت عمومی، مأموران انتظامی خرم‌آباد با اجرای طرح «آرامش در شهر»، ۶ نفر از اراذل و اوباش و ۳۴ نفر از افراد تحت تعقیب قضایی و انتظامی را شناسایی و دستگیر کردند.

وی افزود: در جریان اجرای این طرح، ۲۹ دستگاه خودرو و موتورسیکلت متخلف که با انجام حرکات مخاطره‌آمیز، ایجاد آلودگی صوتی و موارد مشابه موجب سلب آسایش عمومی شده بودند، توقیف و به پارکینگ منتقل شدند.

به گزارش ایسنا و به نقل از پلیس لرستان در روز یکشنبه ۱۵ شهریور، فرمانده انتظامی خرم‌آباد با تأکید بر تداوم اجرای طرح‌های ارتقای امنیت اجتماعی، گفت: پلیس با افرادی که موجب خدشه‌دار شدن آرامش و امنیت عمومی شوند، برابر قانون برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها