دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۳:۰۸
منبع: نمایندگی زنجان
ضرورت سازماندهی ظرفیت خیرین برای تسهیل ازدواج جوانان در زنجان
عکس تزئینی است

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان عنوان کرد

ضرورت سازماندهی ظرفیت خیرین برای تسهیل ازدواج جوانان در زنجان

زنجان (ایسنا) - بر ضرورت سازماندهی ظرفیت مؤسسات، سمن‌ها و خیرین ازدواج برای تسهیل ازدواج جوانان و تحکیم بنیان خانواده تأکید کرد.

اسلام محمدی‌پور امروز (دوشنبه ۱۵ شهریور) در سومین جلسه کمیته تخصصی ستاد ساماندهی امور جوانان استان زنجان، با قدردانی از خیرین و مؤسسات فعال در حوزه ازدواج، اظهار کرد: برنامه‌ریزی مستمر و اجرای برنامه‌های تسهیل‌گر برای ازدواج جوانان و تحکیم بنیان خانواده ضروری است.

وی با اشاره به ضرورت سازماندهی ظرفیت‌های موجود در حوزه ازدواج، افزود: تقسیم و تفکیک وظایف میان مؤسسات، سمن‌ها و خیرین ازدواج و استفاده از ظرفیت‌های متقابل می‌تواند زمینه‌ساز هم‌افزایی و دستیابی به نتایج مؤثر و ملموس در مسیر تسهیل ازدواج جوانان باشد.

محمدی‌پور با تأکید بر ضرورت توجه به مناطق کم‌برخوردار و روستاها، گفت: جلسه آتی ستاد ساماندهی امور جوانان با محوریت خیرین ازدواج برگزار خواهد شد و ارتباط با شرکت‌های بزرگ برای حمایت از مؤسسات و سمن‌های فعال در حوزه ازدواج نیز باید مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان زنجان، طراحی بسته کامل شروع زندگی و تشکیل مجمع خیرین ازدواج استان را از دیگر موضوعات مورد تأکید عنوان کرد و گفت: استفاده هدفمند از ظرفیت خیرین و مجموعه‌های فعال در این حوزه می‌تواند به اجرای برنامه‌های مؤثرتر برای حمایت از جوانان در مسیر ازدواج کمک کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها