دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۲۳
منبع: نمایندگی سیستان و بلوچستان
دستگیری عاملان تیراندازی در نیکشهر

دستگیری عاملان تیراندازی در نیکشهر

سیستان و بلوچستان (ایسنا) - جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: در پی وقوع یک فقره تیراندازی در شهرستان هیرمند که باعث رعب و وحشت میان مردم شده بود، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.

سردار مرتضی جوکار در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: ماموران با اقدامات فنی و پس از هماهنگی‌های لازم موفق به شناسایی و دستگیری ۲ نفر عامل تیراندازی در عملیاتی منسجم شدند.

جانشین فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه متهمان انگیزه خود را اختلافات شخصی عنوان کردند، تصریح کرد: مأموران در بازرسی از مخفیگاه آنها یک قبضه سلاح شکاری کشف کردند.

این مقام ارشد انتظامی در پایان با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند، خاطرنشان کرد: شهروندان در جمع آوری و تحویل سلاح و مهمات غیرمجاز با پلیس همکاری لازم را داشته باشند و در صورت هرگونه موارد مشکوک موارد را سریعا از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها