هوشنگ ثابتیفرد در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت تأمین کتب درسی، اظهار کرد: در آستانه بازگشایی مدارس، تدابیر ویژهای برای توزیع بهموقع کتب درسی اندیشیده شده و تمامی کتابهای مورد نیاز به مناطق و نواحی استان ارسال شده تا در نخستین روز مهر، دغدغهای بابت کتاب درسی وجود نداشته باشد.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۹۱ درصد ثبتسفارش کتب درسی در سامانه مربوطه انجام شده، افزود: فرآیند انتقال نزدیک به چهار میلیون جلد کتاب درسی به استان پایان رسیده و هماکنون این کتب در انبارهای مناطق و نواحی استان آمادهسازی شده تا طبق برنامهریزی صورتگرفته به دست دانشآموزان برسد.
معاون پژوهش، برنامهریزی و توسعه منابع ادارهکل آموزشوپرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه برای درصدی از دانشآموزان که هنوز فرآیند ثبتسفارش آنها کامل نشده نیز تمهیدات لازم انجام شده، گفت: تمام تلاش خود را به کار بستهایم تا با پیشبینی ذخایر مورد نیاز، هیچ دانشآموزی از دریافت کتاب درسی محروم نماند.
وی در ادامه به اهمیت ثبتنام در سامانه «سیدا» اشاره کرد و گفت: مبنای اصلی تأمین کتاب، آمار ثبتنام دانشآموزان در سامانه «سیدا» است، لذا از خانوادهها درخواست داریم اگر تاکنون ثبتنام فرزندشان را نهایی نکردهاند، هرچه سریعتر برای این امر اقدام کنند تا در تأمین کتاب دچار مشکل نشوند.
انتهای پیام