سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۰:۵۴
منبع: نمایندگی لرستان
پایان فعالیت حفاران غیرمجاز آب در دورود

پایان فعالیت حفاران غیرمجاز آب در دورود

لرستان (ایسنا) - فرمانده انتظامی دورود از اجرای عملیات ضربتی پلیس و بازداشت دو نفر که اقدام به حفر چاه‌های کشاورزی غیرمجاز می‌کردند، خبر داد.

سرهنگ مجتبی نوریان اظهار کرد: در پی دریافت گزارش‌هایی مبنی بر فعالیت غیرقانونی دو نفر در یکی از روستاهای اطراف شهرستان دورود که با استفاده از تجهیزات غیرمجاز اقدام به حفر چاه آب کشاورزی می‌کردند، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: پس از انجام تحقیقات میدانی و تأیید صحت گزارش‌های دریافتی، مأموران پاسگاه "سیلاخور" با هماهنگی قضایی و همراهی کارشناسان اداره آب شهرستان به محل مورد نظر اعزام شدند. در این راستا، دو متهم حین ارتکاب جرم شناسایی و دستگیر شدند و یک دستگاه تجهیزات حفاری غیرمجاز نیز توقیف شد.

فرمانده انتظامی دورود با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی دستگاه حفاری مکشوفه را ۵ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند، خاطرنشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی لرستان سه‌شنبه ۱۷ شهریور، وی تأکید کرد: پلیس با هرگونه اقدام غیرقانونی که منجر به تضییع حقوق بیت‌المال و آسیب به منابع آبی و محیط‌زیست شهرستان شود، با قاطعیت و بدون اغماض برخورد خواهد کرد و از شهروندان خواست هرگونه موارد مشکوک در این زمینه را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها