دکتر سید مهدی سلیمانی امروز سه شنبه، ۱۷ شهریور در گفت وگو با خبرنگاران، با بیان اینکه رصد و پایش مستمر بیماری های حاد تنفسی در سطح استان گیلان همچنان ادامه دارد، گفت: با توجه به رصد مستمر بیماری های عفونی تنفسی، شاهد افزایش بروز برخی بیماری های عفونی تنفسی در استان هستیم.
وی افزود: با توجه به اینکه در آخرین ماه تابستان قرار داریم و در سطح استان میزبان مسافران متعددی از جای جای کشور هستیم، رعایت نکات بهداشتی در اولویت هم استانی ها و مسافران قرار گیرد تا بتوانیم به سلامت و با کمترین بروز بیماری از این فصل عبور کنیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، شستوشوی دستها، تهویه مناسب محیط های بسته، استفاده از ماسک در اماکن پرتراکم و رعایت آداب سرفه و توجه به اصول خودمراقبتی فردی و اجتماعی را از جمله مهمترین راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری های حاد تنفسی دانست.
سلیمانی ادامه داد: افراد آسیبپذیر و در معرض خطر، از جمله سالمندان و افراد دارای بیماریهای زمینهای، بهتر است در محیطهای شلوغ و پرتراکم از ماسک استفاده کنند.
وی تاکید کرد: اگر فردی به عفونت تنفسی مبتلا شد، توصیه میکنیم تا زمان بهبودی در خانه بماند. این اقدام هم به استراحت و بهبود فرد بیمار کمک میکند و هم از انتقال بیماری به دیگران پیشگیری خواهد کرد.
انتهای پیام