سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۴۳
منبع: نمایندگی سمنان
اجرای ۸۹ درصد مصوبات سال گذشته ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان

معاون استاندار سمنان خبرداد

اجرای ۸۹ درصد مصوبات سال گذشته ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان

سمنان (ایسنا) - معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان با اشاره به اجرای ۸۹ درصد مصوبات سال گذشته ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت: از مجموع ۵۳۱ مصوبه سال گذشته نیز ۴۷۱ مصوبه بطور کامل اجرایی شده و اقدامات لازم برای اجرای مصوبات باقی‌مانده در حال انجام است.

حمید دهرویه امروز سه شنبه ۱۷ شهریور در جلسه تسهیل و رفع موانع تولید استان با اشاره به برگزاری مستمر و منظم جلسات این ستاد به‌منظور تسریع در رفع مشکلات فعالان اقتصادی گفت: طی پنج ماهه سال‌جاری ۱۹۲ پرونده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مورد بررسی قرار گرفته و برای آنها ۳۳۲ مصوبه به تصویب رسیده است.

وی افزود: تا پایان مردادماه، از مجموع ۳۳۲ مصوبه سال‌جاری، ۱۸۵ مصوبه بطور کامل اجرایی شده و اجرای ۱۴۷ مصوبه نیز در حال پیگیری است.

دهرویه با بیان اینکه تعداد مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان در پنج‌ماه سال‌جاری رشد محسوسی داشته است، گفت: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان با توجه به شرایط کشور، از تمام ظرفیت‌های قانونی و اختیارات تفویض شده برای رسیدگی به مشکلات فعالان بخش تولید استفاده کرده است.

معاون اقتصادی استاندار سمنان ادامه داد: حجم اشتغال مربوط به شرکت‌ها و مجموعه‌هایی که مسائل آنها در پنج‌ماهه سال‌جاری در این ستاد بررسی شده است بیش از ۲۱ هزار نفر بوده که این امر از اهمیت مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع استان سمنان حکایت دارد.

دهرویه خاطرنشان کرد: تأمین مالی، بدهی بانکی، مشکلات گمرکی، ارزی و بیمه‌ای محور اصلی پرونده‌های مطرح شده در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان را تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها