چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۲۲
منبع: نمایندگی همدان
هشدار پزشکی قانونی همدان نسبت به روند افزایشی تلفات برق‌گرفتگی؛ ۷ قربانی در ۵ ماه

هشدار پزشکی قانونی همدان نسبت به روند افزایشی تلفات برق‌گرفتگی؛ ۷ قربانی در ۵ ماه

همدان (ایسنا) - مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان با هشدار نسبت به افزایش روند تلفات برق‌گرفتگی در این استان، گفت: آمار تلفات ناشی از برق‌گرفتگی در استان همدان طی پنج ماه نخست سال‌جاری روندی صعودی به خود گرفت و به ۷ جان‌باخته رسید.

 محمد مالمیر بیان کرد: بر اساس آخرین داده‌های آماری این اداره کل، ۷ نفر طی پنج ماه امسال بر اثر برق‌گرفتگی جان خود را از دست داده‌اند، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال قبل (۱۴۰۴) ۵ نفر ثبت شده است.

محمد مالمیر با اشاره به آخرین پرونده بررسی‌شده در این زمینه افزود: طبق اظهارات بستگان، روز گذشته یک پیرمرد ۶۳ ساله در منطقه «سنگ‌شیر» شهر همدان، حین استفاده از دستگاه سنگ فرز برای لوله‌های حیاط خانگی، برق گرفتگی و جان باخت.

وی با بررسی تاسف از تداوم این حوادث، تصریح کرد: افزایش آمار برق‌گرفتگی بیانگر تداوم بی‌احتیاطی و کم‌توجهی اصول به ایمنی در مقابله با برق است. این در حالی است که هشدارها و توصیه‌های ایمنی مکراً از سوی نهادهای مسئول ارائه شده است.

مدیرکل پزشکی قانونی همدان با برق از یک سطح سوختگی است، خروجی از بدن می‌تواند باعث شود که هم‌پاشیدگی سلولی، لخته شدن خون در قلب، آسیب‌دیدگی، از کارنکردن سیستم عصبی و توقف آن در قلب، آسیب‌دیده شود و در مواردی نیز می‌تواند سوختگی‌ها و قطع‌کننده‌ها را از بین ببرد.

به‌گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پزشکی قانونی استان همدان در روز چهارشنبه ۱۸ شهریور، مالمیر همچنین به خطرات حاد ناشی از دست‌کاری شبکه‌های انتقال اشاره کرد و گفت: برخی افراد واقعی بدون خطر از شدت خطر، برای کابل کشی یا خطوط برق وارد محدوده‌های خطرناک می‌شوند. این در حالی است که جریان برق قوی حتی در فاصله چند متری نیز می تواند کشنده باشد و کمترین تماس یا در محیط، خطر مرگ را به شدت افزایش دهد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها