پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۱:۱۶
لبنان: اسرائیل حدود ۷۷۰۰ بار توافق چارچوبی را نقض کرده است

لبنان: اسرائیل حدود ۷۷۰۰ بار توافق چارچوبی را نقض کرده است

ارتش لبنان روز چهارشنبه اعلام کرد که ارتش اسرائیل از زمان امضای توافق چارچوبی با لبنان در ماه ژوئن، حدود ۷۷۰۰ بار این توافق را نقض کرده است.

به گزارش ایسنا، به نوشته خبرگزاری آناتولی، ارتش لبنان در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد که این موارد نقض شامل تیراندازی در نزدیکی نیروهای ارتش لبنان و گشت‌های آن نیز می‌شود.

در این بیانیه آمده است که در تازه‌ترین مورد، دست‌کم ۱۲ نفر از جمله زنان و کودکان در شهرک کفر رمان در استان نبطیه کشته شدند.

در این بیانیه آمده است: «این نقض‌های مکرر موج جدیدی از آوارگی از نواحی تعیین‌شده به‌عنوان مناطق امن را به دنبال داشته و نشان داده است که اشغالگری اسرائیل با هدف تضعیف اعتبار ارتش لبنان در داخل و در سطح بین‌المللی انجام می‌شود.»

ارتش لبنان عنوان کرد که بر اساس طرح فرماندهی ارتش و با هماهنگی گروه هماهنگی نظامی ویژه لبنان، اجرای اقداماتی را برای برقراری کنترل عملیاتی در نواحی تعیین‌شده، آغاز کرده است.

ارتش لبنان در ادامه اعلام کرد که این اقدامات شامل ایجاد ۶ ایست بازرسی و ۱۳ پست دیده‌بانی در داخل و اطراف شهرک‌های زوتر غربی، فرن و صرفینا و همچنین جمع‌آوری و ضبط تسلیحات و مهمات منفجرنشده است.

ارتش لبنان اعلام کرد که حدود ۱۸۱۸ مورد سلاح و مهمات از جمله راکت، پهپاد و مواد منفجره را ضبط کرده و نزدیک به حدود ۱۲ کیلومتر از جاده‌ها را پاکسازی کرده است.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان