پنجشنبه ۱۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۰۲
منبع: نمایندگی ایلام
نماینده ایلام: بیش از ۳۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایل شوهان اختصاص یافته است

نماینده ایلام: بیش از ۳۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایل شوهان اختصاص یافته است

ایلام (ایسنا) - نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی در دیدار با جمعی از معتمدان و بزرگان ایل شوهان، در پاسخ به مطالبات مطرح‌شده درباره وضعیت زیرساخت‌ها، اشتغال، آب، راه و بهره‌مندی از ظرفیت‌های نفت و گاز، گزارشی از پیگیری‌های خود برای این منطقه ارائه کرد.

سارا فلاحی پنجشنبه ۱٩ شهریور در دیدار با جمعی از بزرگان و معتمدان ایل شوهان، با اشاره به مطالبه‌ای که درباره عملکرد وی در قبال مردم این ایل منتشر شده بود، گفت: مردم حق دارند مطالبه‌گر باشند و از نماینده خود درباره اقدامات و نتایج پیگیری‌ها سؤال کنند.

وی افزود: تلاش من این بوده است که مطالبات مردم از سطح محلی و شهرستانی تا استان و کشور دنبال شود و مسائل منطقه به شکل منسجم و از مسیرهای مختلف پیگیری شود.

فلاحی با اشاره به حضور خود در شهرستان مهران گفت: از ابتدای دوره نمایندگی تاکنون ۴۸ سفر به مهران داشته‌ام که به دلیل اهمیت سیاسی، اقتصادی و فرهنگی این شهرستان و نقش آن در مناسبات استان، حضور در این منطقه را یکی از اولویت‌های خود دانسته‌ام.

وی ادامه داد: هشت سفر نیز به‌صورت مشخص به مناطق جغرافیایی ایل شوهان انجام شده و بیش از ۲۳ مکاتبه در خصوص مسائل، مجوزها و مطالبات این منطقه در شهرستان‌های مهران و ملکشاهی انجام داده‌ام.

نماینده ایلام: بیش از ۳۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های ایل شوهان اختصاص یافته است

اختصاص بیش از ۳۰ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های شوهان

نماینده مردم ایلام در مجلس با اشاره به وضعیت زیرساختی روستاهای شوهان گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۳۰ میلیارد تومان برای آسفالت و زیرساخت‌های روستاهای این منطقه از جمله چالاب، چنگوله، خوشادل، نادرآباد و زعفرانی اختصاص یافته است.

فلاحی همچنین از پیگیری اصلاح طرح‌های هادی روستاهای این منطقه خبر داد و گفت: طرح هادی روستاهای سرتنگ زعفرانی، چالاب، چشمه‌پهن، چنگوله، خوشادل و نادرآباد بازنگری شده و برخی از این طرح‌ها نیز در حال اجراست.

وی افزود: با توجه به اعتبارات جدیدی که برای بنیاد مسکن در نظر گرفته شده، سهم روستاهای شوهان نیز از این اعتبارات پیگیری خواهد شد.

پیگیری راه و آب روستاهای شوهان

فلاحی با اشاره به بازدیدهای میدانی از مناطق شوهان گفت: پس از بازدید از خوشادل و بلوطستان و برگزاری جلسات با مدیران دستگاه‌های مرتبط، ۸ کیلومتر از مسیر این منطقه برای نخستین بار در آستانه ورود به مرحله مناقصه قرار گرفته که اعتبار آن حدود ۳۰ میلیارد تومان است.

وی اصلاح یک پیچ دشوار در مسیر بلوطستان را نیز از دیگر موضوعات مورد پیگیری عنوان کرد و گفت: این مسیر باید از نظر فنی اصلاح شود تا تردد مردم با سهولت و ایمنی بیشتری انجام گیرد.

نماینده مردم ایلام همچنین از اختصاص ۱۵ میلیارد تومان برای تأمین آب روستای خوشادل خبر داد و گفت: موضوع تأمین آب روستای توت و احیای چشمه عشایری بلوطستان نیز از دیگر مطالبات مورد پیگیری بوده است.

به گفته فلاحی، ۶۰ میلیارد تومان از محل مالیات‌های نشان‌دار نیز برای ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی خوشادل در نظر گرفته شده است.

دو زمین چمن مصنوعی و اعتبارات ورزشی

وی با اشاره به مطالبات ورزشی جوانان منطقه گفت: برای احداث زمین چمن مصنوعی در چالاب ۲.۵ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافت و برای پروژه دیگری نیز در سال ۱۴۰۴ حدود ۳.۵ میلیارد تومان اعتبار تأمین شده است.

قرارداد یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون یورویی چنگوله

فلاحی بخش دیگری از سخنان خود را به میدان نفتی چنگوله اختصاص داد و گفت: پیگیری توسعه این میدان از مجلس یازدهم آغاز شد و با رایزنی با وزرای نفت و طرح موضوع در جلسات تخصصی، قرارداد توسعه میدان چنگوله به ارزش یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون یورو نهایی و امضا شد.

وی همچنین با اشاره به قرارداد توسعه فاز دوم میدان نفتی آذر گفت: قرارداد این طرح به ارزش یک میلیارد و ۳۶ میلیون دلار در اسفند ۱۴۰۲ به امضا رسید.

فلاحی افزود: در جریان پیگیری‌های مربوط به میدان چنگوله، موضوع احداث پل رودخانه چنگوله و بهسازی و آسفالت مسیر دسترسی به تأسیسات آذر تا محدوده زعفرانی نیز با وزیر نفت مطرح شده و قرار است این موضوع از محل مسئولیت‌های اجتماعی صنعت نفت دنبال شود.

وی ادامه داد: در دیدارهای اخیر با وزیر نفت و مدیران شرکت ملی نفت، بر تسریع در اجرای میدان چنگوله و آغاز عملیات اجرایی تأکید کرده‌ام و دستورهای لازم برای شتاب‌بخشی به این پروژه اخذ شده است.

مطالبه برای تبدیل شوهان به بخش

نماینده مردم ایلام در مجلس همچنین درباره مطالبه تبدیل منطقه شوهان به بخش گفت: این موضوع با مسئولان وزارت کشور و معاون سیاسی استانداری مطرح شده است و یکی از شروط مطرح‌شده برای پیشبرد آن، رسیدن به اجماع و ارائه امضاهای محلی است.

انتهای پیام 

آخرین اخبار استان‌ها