جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۸
منبع: نمایندگی کردستان
دختران دوچرخه‌سوار کردستانی ۳ مدال طلا و برنز کسب کردند

دختران دوچرخه‌سوار کردستانی ۳ مدال طلا و برنز کسب کردند

کردستان (ایسنا) - رکاب‌زنان دختر کردستانی در نخستین روز رقابت‌های دوچرخه‌سواری قهرمانی پیست بانوان کشور، با کسب یک مدال طلا و دو نشان برنز، عملکرد موفقی از خود به نمایش گذاشتند.

مسابقات دوچرخه‌سواری قهرمانی پیست بانوان کشور از ۱۷ شهریورماه با حضور رکاب‌زنان برتر رده‌های سنی بزرگسالان، جوانان و نوجوانان در حال برگزاری است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل ورزش و جوانان کردستان، در روز نخست این رقابت‌ها، دوچرخه‌سواران در مواد مختلف به رقابت پرداختند و نفرات برتر مواد یک کیلومتر تایم‌تریل، کِیرین و اومنیوم مشخص شدند.

در بخش جوانان، الینا گلنازی، رکاب‌زن کردستانی، در ماده یک کیلومتر تایم‌تریل با قرار گرفتن در جایگاه سوم، مدال برنز این ماده را به دست آورد.

گلنازی در ادامه رقابت‌های روز نخست در ماده کِیرین رده سنی جوانان نیز موفق به کسب مدال برنز شد تا شمار مدال‌های او و تیم کردستان در این روز به دو نشان برنز برسد.

در رده سنی نوجوانان نیز روژینا اعظمی، دیگر نماینده کردستان، در ماده کِیرین با عملکردی موفق در جایگاه نخست قرار گرفت و مدال طلای این ماده را از آن خود کرد.

به این ترتیب رکاب‌زنان دختر کردستان در نخستین روز رقابت‌های قهرمانی پیست بانوان کشور موفق به کسب سه مدال شامل یک طلا و دو برنز شدند.

این رقابت‌ها در رده‌های سنی بزرگسالان، جوانان و نوجوانان برگزار می‌شود و رکاب‌زنان برتر مواد مختلف برای کسب عنوان قهرمانی کشور به رقابت می‌پردازند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها