شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۸
طرح جدید شهرداری برای تثبیت قیمت ۱۰ کالای اساسی از اول مهر

طرح جدید شهرداری برای تثبیت قیمت ۱۰ کالای اساسی از اول مهر

دو بازار جدید میوه و تره‌بار در شهر تهران امروز با حضور جمعی از مدیران شهری به بهره‌برداری رسید.

به گزارش ایسنا، آیین افتتاح بازارهای میوه و تره بار میخک در منطقه ۷، مروارید در منطقه ۲۰ و فاز توسعه‌ای بازارهای کرمان در منطقه ۸ و جلفا در منطقه ۳ امروز (شنبه) برگزار شد.

داود گودرزی، معاون شهردار تهران، در این مراسم اظهار کرد: با افتتاح این چهار بازار، تعداد بازارهای میوه و تره‌بار تهران به ۳۲۰ بازار می‌رسد که از این تعداد، هشت بازار نیز در حال بازسازی هستند.

وی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های مدیریت شهری، توجه به معیشت مردم است، افزود: در موضوع توسعه کمی بازارها انرژی زیادی گذاشته‌ایم و این روند تا پایان سال ادامه خواهد داشت. در کنار توسعه کمی، روی کیفیت نیز کار کرده‌ایم و به مردم قول داده‌ایم که در بازارهای میوه و تره‌بار اختلاف قیمت با بازار وجود داشته باشد.

معاون شهردار تهران با اشاره به طرح جدید شهرداری برای کالاهای اساسی گفت: ان‌شاءالله از اول مهر ماه ۱۰ قلم کالای اساسی را با قیمت مناسب و ثابت و پایین‌تر از قیمت بازار عرضه می‌کنیم و این طرح تا فروردین ادامه خواهد داشت تا مردم بتوانند از این ظرفیت استفاده کنند.

گودرزی با اشاره به همکاری با دولت در اجرای طرح‌های مرتبط با معیشت مردم گفت: هر طرحی که داشته باشیم با دولت مطرح می‌کنیم تا در صورت امکان به ما کمک کنند. همچنین طرح ایجاد بازارهای محصولات استان‌های مختلف را نیز در دستور کار داریم و موضوع معیشت مردم همچنان یکی از محورهای اصلی فعالیت ماست.

وی درباره وضعیت موجودی کالاهای اساسی نیز گفت: ما درباره موجودی کالاها نگرانی نداریم و اگر نگرانی داشتیم، سراغ موضوع ثبات قیمت نمی‌رفتیم. رایزنی‌ها، پیگیری‌ها و طرح‌های مختلف در حال انجام است و در هر سناریویی که رخ دهد، در تأمین کالاها مشکلی نخواهیم داشت.

نگرانی از موجودی کالاها در میادین نداریم/ طرح جدید شهرداری برای تثبیت قیمت ۱۰ کالا از مهر

در ادامه، مهدی بختیاری‌زاده مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران اظهار کرد: در این دوره مدیریت شهری تاکنون ۶۲ بازار افتتاح شده و این روند همچنان ادامه دارد و ساخت بازارهای جدید نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به وضعیت قیمت‌ها در میادین میوه و تره‌بار گفت: در جلسه‌ای در وزارت کشور، میزان تورم مواد غذایی در استان‌ها اعلام شد که بر اساس آن، شهر تهران نسبت به سایر استان‌ها تورم کمتری داشت و در این زمینه نقش میادین میوه و تره‌بار پررنگ بود.

بختیاری‌زاده ادامه داد: تقریباً هر هفته در خدمت مسئولان دیگر استان‌ها هستیم تا الگوی فعالیت میادین میوه و تره‌بار تهران را به آنها ارائه کنیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران درباره استفاده از کالابرگ در میادین نیز اظهار کرد: از حدود سه هزار غرفه‌ای که در میادین داریم، اکثر آنها کالابرگ را می‌پذیرند. حدود ۵۰۰ غرفه نیز مطالبات سنگینی دارند و فعلاً امکان فروش از طریق کالابرگ در این غرفه‌ها وجود ندارد، چراکه در صورت پذیرش کالابرگ، ممکن است در روند فعالیت آنها وقفه ایجاد شود.

وی افزود: موضوع مطالبات این غرفه‌ها را از وزارت رفاه پیگیری می‌کنیم تا مبالغ هرچه سریع‌تر پرداخت شود. دوستان در دولت همکاری خوبی داشته‌اند، اما پیگیری می‌کنیم که مطالبات غرفه‌داران در سریع‌ترین زمان ممکن پرداخت شود.

بختیاری‌زاده با اشاره به وضعیت بازارهای میوه و تره‌بار در منطقه ۲۰ تهران گفت: در منطقه ۲۰، ۲۹ بازار داریم و به ازای هر یک و نیم محله، یک بازار ایجاد شده است. توسعه بازارها در جنوب شهر با سرعت بیشتری پیش می‌رود، چراکه تمرکز ما بر این مناطق است.

وی با رد خبری مبنی بر ناامن بودن دستگاه‌های کارت‌خوان در یکی میادین میوه و تره‌بار نیز گفت: ممکن است در خارج از میادین اتفاقی در این زمینه رخ داده باشد، اما چنین موضوعی در میادین میوه و تره‌بار امکان‌پذیر نیست. دستگاه‌های کارت‌خوان کاملاً کنترل شده‌اند و امکان جابه‌جایی آنها وجود ندارد.
انتهای پیام

# اجتماعی

آخرین اخبار اجتماعی