یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۴۸
منبع: نمایندگی سمنان
امام جمعه سمنان: شناسایی ظرفیت‌های روستاها با حضور میدانی امکانپذیر است

امام جمعه سمنان: شناسایی ظرفیت‌های روستاها با حضور میدانی امکانپذیر است

سمنان (ایسنا) - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان با تأکید بر اهمیت روحیه جهادی در فعالیت‌های تعاون روستایی گفت: نمی‌توان صرفاً با فعالیت اداری و پشت‌میزنشینی، ظرفیت‌های روستاها را فعال کرد، شناسایی ظرفیت‌های روستاها با حضور میدانی امکانپذیر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی یکشنبه ۲۲ شهریور در دیدار با مدیر تعاون روستایی استان سمنان افزود: باید با حضور میدانی، مشکلات را شناخت و برای آنها راه‌حل مناسب یافت.

وی با تأکید بر ضرورت فعال‌سازی ظرفیت‌های تعاون روستایی در استان گفت: سرمایه‌های خرد مردم اگر به جای سپرده‌گذاری یا خرید ارز و طلا، در مسیر تولید به کار گرفته شود، می‌تواند علاوه بر حفظ سرمایه، موجب ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی گردد.

‌امام جمعه سمنان با اشاره به تجربه موفق اهالی روستای محمدآباد میامی در تولید پوشاک و عرضه محصولات در بازار تهران افزود: در برخی روستاها، مردم بدون ثبت رسمی تعاونی و با استفاده از ظرفیت‌های موجود، کارگاه‌های کوچکی ایجاد کرده‌اند که این تجربه‌ نشان می‌دهد با هدایت، ساماندهی و تشویق مردم می‌توان ظرفیت تعاون و همکاری مردمی در روستاها را فعال کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی ادامه داد: انسان باید برای مشکلات، راه‌حل پیدا کند و به هر طریق از بن‌بست‌ها خارج شود. البته اگر اندیشه و نگاه انسان ضعیف باشد، حتی با وجود امکانات نیز به مراتب بالا دست پیدا نخواهد کرد!

وی در ادامه با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن آمریکایی - صهیونیستی علیه کشور اظهار کرد: هر اقدامی برای تولید، اشتغال و نجات جوانان از بیکاری و آسیب‌های اجتماعی، علاوه بر فعالیت اقتصادی، خدمت به کشور و نظام جمهوری اسلامی محسوب می‌شود و دارای ارزش عبادی است.

نماینده ولی فقیه در استان در پایان با تأکید بر بهره‌گیری از تجربه چندین‌ساله فعالان این حوزه خاطرنشان کرد: تجربیات فعالان تعاون روستایی می‌تواند منشأ خدمات بزرگی باشد و امیدواریم ثمرات این فعالیت‌ها به مردم، اقتصاد کشور و نظام اسلامی برسد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها