یکشنبه ۲۲ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۵۴
۷۴۶ سری جهیزیه به نوعروسان مددجوی کمیته امداد امام خمینی(ره)خراسان شمالی اهدا شد

مدیر کل کمیته امداد استان:

۷۴۶ سری جهیزیه به نوعروسان مددجوی کمیته امداد امام خمینی(ره)خراسان شمالی اهدا شد

خراسان شمالی (ایسنا) - مدیر کل کمیته امام خمینی (ره) خراسان شمالی ، از توزیع ۷۴۶ سری جهیزیه به نوعروسان مددجوی این استان از ابتدا سال تا کنون خبر داد.

مجید الهی راد در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون ۵۸۶ سری جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت کمیته امداد  در خراسان شمالی اختصاص یافته است و در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی علاوه بر این تعداد، ۱۶۰ سری دیگر  از این جهیزیه‌ها با مشارکت شرکت آلومینای جاجرم تأمین و به زوج‌های جوان اهدا شده است.

وی افزود: ارزش ۵۸۶ سری از این جهیزیه‌ها ۲۰۰ میلیون تومان است که در قالب کالاهای ضروری زندگی به نوعروسان تحت حمایت اهدا شده است تا بخشی از نیازهای آنان برای آغاز زندگی مشترک تأمین شود، ارزش ۱۶۰ سری دیگر ۱۰۰ میلیون تومان است.

الهی راد بیان کرد: طی سال گذشته ۱۰۸۷ سری جهیزیه با اعتباری بالغ بر ۲۷۳ میلیارد ریال توسط این نهاد حمایتی تهیه و میان نوعروسان تحت پوشش توزیع شد، این اقدام در قالب برنامه‌های حمایتی و با هدف کاهش دغدغه‌های اقتصادی زوج‌های جوان در آغاز زندگی مشترک صورت گرفته و تلاش شده است.

وی تصریح کرد: نوعروسان می‌توانند با توجه به نیاز و شرایط زندگی خود، کالاهای مورد نیازشان را از میان اقلام موجود انتخاب و تهیه کنند، رویکردی که ضمن حفظ کرامت خانواده‌های تحت حمایت، امکان انتخاب کالا متناسب با نیاز واقعی آنان را فراهم می‌کند.

مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی تصریح کرد:تأمین جهیزیه و حمایت از ازدواج جوانان تحت حمایت، از برنامه‌های کمیته امداد در راستای تسهیل ازدواج، کمک به تشکیل خانواده و کاهش دغدغه‌های اقتصادی زوج‌های جوان است، این حمایت‌ها با هدف فراهم کردن شرایط مناسب برای آغاز زندگی مشترک و تقویت بنیان خانواده‌های تحت حمایت انجام شده است.

وی بیان کرد: اکنون ۵۹ هزار و ۲۱۱ خانوار شامل ۱۱۹ هزار و ۱۹۵ نفر تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان‌شمالی قرار دارند.
انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها