دوشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۶:۰۲
پاکدل: پرسپولیس در آخرین لحظات از لیگ هندبال کنار رفت/ با تیم جوان راهی ناگویا می‌شویم

پاکدل: پرسپولیس در آخرین لحظات از لیگ هندبال کنار رفت/ با تیم جوان راهی ناگویا می‌شویم

رئیس فدراسیون هندبال با بیان اینکه تیم ملی هندبال ایران تا ساعتی دیگر راهی ناگویا می‌شود، گفت: مراسم بدرقه تیم ملی با حضور پیشکسوتان و نمایندگان باشگاه‌ها برگزار شد و با محبت وزیر ورزش، تیم عازم ناگویا می‌شود. از کمیته ملی المپیک نیز تشکر می‌کنم که از تیم ما حمایت کردند.

به گزارش ایسنا، مراسم بدرقه تیم ملی هندبال ایران برای رفتن به بازی‌های آسیایی ناگویا همزمان با قرعه کشی لیگ برتر هندبال مردان برگزار شد. علیرضا پاکدل، رئیس فدراسیون هندبال در این مراسم گفت: با تصمیمی که گرفته شد و برنامه‌ای که نناد [کلاییچ] (سرمربی تیم ملی هندبال) داشت، تلاش کردیم تیم جوانی را راهی مسابقات کنیم. فکر می‌کنم تیم ما جوان‌ترین تیم مسابقات باشد. با این حال دست و پا بسته به مسابقات نمی‌رویم و تلاش می‌کنیم بهترین نتیجه را بگیریم.

وی افزود: با وجود اینکه بازیکنانی مانند پویا نوروزی‌نژاد و چند لژیونر را در اختیار نداریم، همه تلاش خواهند کرد که عملکرد خوبی داشته باشند. شکوهی نیز هفته گذشته آسیب دید که یکی از ستاره‌های تیم ملی است.

وی گفت: نمی‌گوییم اشتباهات داوری عمدی بوده اما این اشتباهات به ضرر ما تمام شده و از این بابت آسیب دیده‌ایم. در ناگویا در گروه سختی قرار داریم و بحرین، کویت و کره جنوبی در گروه ما هستند. امیدوارم در بحث داوری مشکلی پیش نیاید.

وی افزود: نمی‌توان از حالا نتیجه را پیش‌بینی کرد. برخلاف برخی رشته‌های توپی که با تمام توان به آسیا نیامده‌اند، شرایط در هندبال متفاوت است و همه تیم‌ها با بهترین نفرات خود در مسابقات حاضر شده‌اند و برای کسب مدال امید دارند. تیم‌های دیگر لژیونر ندارند و در اختیار داشتن لژیونر برای ما به یک چالش تبدیل شده است.

پاکدل همچنین گفت: امیدوارم عملکرد خوبی داشته باشیم. هر تیمی برای کسب مدال به مسابقات می‌رود و ما هم افتخار می‌کنیم که در سه دوره اخیر مسابقات آسیایی در گوانگژو، ریاض و سانیا مدال گرفته‌ایم و امیدواریم در ناگویا نیز مشکلی پیش نیاید و بتوانیم نتیجه خوبی کسب کنیم. برای مهران رهنما نیز مشکلی داشتیم که از وزارت امور خارجه تشکر می‌کنم که برای حل این مشکل کمک کرد و موضوع برطرف شد.

وی در ادامه گفت: خوشحالیم که قرعه‌کشی فصل جدید لیگ برتر هندبال پیش از آغاز بازی‌های آسیایی انجام شد. لیگ متفاوتی داریم چرا که بعد از مدت‌ها از نقاط مختلف ایران نماینده داریم. از باشگاه‌ها تشکر می‌کنم که در شرایط سخت کشور در لیگ حضور دارند. اگر آنها نبودند، این موفقیت‌ها حاصل نمی‌شد.

رئیس فدراسیون هندبال افزود: پرسپولیس هم قرار بود در لیگ حضور داشته باشد اما در آخرین لحظات این اتفاق نیفتاد. امیدواریم شرایط فراهم شود و در فصل‌های آینده شاهد حضور پرسپولیس در لیگ برتر هندبال باشیم. قرار بود پرسپولیس از منابع خود در هندبال استفاده کند و سهمیه هیات تهران را در اختیار بگیرد اما در نهایت این اتفاق نیفتاد. امیدواریم به امید خدا در فصل آینده شاهد حضور این تیم باشیم.

وی در پایان گفت: استقلال یکی از تیم‌های خوش‌حساب بوده و اگر باشگاه‌هایی مانند استقلال نباشند، چرخ رشته نمی‌چرخد. باشگاه‌های دولتی به دلیل شرایط جنگ با مشکلاتی مواجه شده‌اند. سند مطالبات بازیکنان که درصد بالایی هم نیست، زده شده و این موضوع فقط مربوط به استقلال نیست. ما نیز پیگیری کرده‌ایم و امیدواریم این مطالبات به‌زودی پرداخت شود. سایپا نیز به فدراسیون و بازیکنان بدهی دارد. امیدواریم آقای مددی صدای ما را بشنود و مطالبات را پرداخت کند.

سیاوشی: امیدواریم در ناگویا به مدال برنز برسیم/ قرارداد هندبالیست‌ها قابل مقایسه با فوتبال نیست

به گزارش ایسنا، کاپیتان تیم ملی هندبال مردان ایران نیز با اشاره به گروه این تیم در بازی‌های آسیایی ناگویا گفت: هر گروهی سخت بود و ما برای نام ایران و هندبال باید تلاش کنیم. اگر بتوانیم به مدال برسیم، کار بزرگی انجام داده‌ایم.

محمد سیاوشی ادامه داد: کار ما خیلی سخت است و اگر بتوانیم از مرحله گروهی صعود کنیم، در ادامه با چهار ابرقدرت روبه‌رو می‌شویم. آنها شناخت زیادی از بازیکنان جوان ما ندارند و شاید همین موضوع به ما کمک کند تا بتوانیم نتیجه خوبی بگیریم. امیدواریم به مدال برنز برسیم و تمام تلاش خود را برای رسیدن به این هدف انجام می‌دهیم.

وی درباره لیگ برتر هندبال گفت: در این دوره ۱۱ تیم حضور داشتند و فکر می‌کنم یکی دو تیم دیگر هم به جمع تیم‌ها اضافه شوند. شرایط پرداختی به شکلی است که وقتی لیگ تمام می‌شود، تازه تسویه حساب‌ها انجام می‌شود. امیدوارم ابتدا همه بازیکنان بدون آسیب‌دیدگی لیگ را به پایان برسانند و پس از آن نیز مطالبات خود را دریافت کنند.

سیاوشی درباره رقم قرارداد بازیکنان هندبال نیز گفت: رقم قراردادهای ما با فوتبال قابل مقایسه نیست. شاید ۱۰ درصد مبلغ قرارداد یک فوتبالیست به ما برسد. من بعد از ۲۶ سال فعالیت در هندبال، مجموع قراردادهایم به ۱۰ میلیارد تومان نرسیده است.

محمد سیاوشی افزود: امیدوارم با مدالی که در ناگویا می‌گیریم، شرایط بهتر شود و قراردادهای بازیکنان هندبال نیز افزایش پیدا کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار ورزشی