سه‌شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۵ | ۰۸:۵۰
منبع: نمایندگی زنجان
رونمایی از سامانه هوشمند نظارت بر بازار زنجان در هفته‌های آینده/ نظارت بر بازار تا ۱۵ مهر
عکس تزئینی است

رونمایی از سامانه هوشمند نظارت بر بازار زنجان در هفته‌های آینده/ نظارت بر بازار تا ۱۵ مهر

زنجان (ایسنا) -  معاون بازرسی و نظارت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با اشاره به آغاز طرح نظارتی بازگشایی مدارس، گفت: این طرح از ۱۶ شهریور تا ۱۵ مهر با همکاری دستگاه‌های نظارتی در حال اجراست و همزمان سامانه هوشمند نظارت بر بازار نیز در هفته‌های آینده رونمایی خواهد شد.

حسین منصوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح نظارتی بازگشایی مدارس برابر ابلاغ وزارت صنعت، معدن و تجارت از ۱۶ شهریورماه آغاز شده و تا ۱۵ مهرماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در این طرح، بازرسان اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف، بسیج اصناف، تعزیرات حکومتی و پلیس اماکن عمومی به‌صورت مشترک بازار را رصد می‌کنند و نظارت‌ها به شکل هدفمند انجام می‌شود.

معاون بازرسی و نظارت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه تمرکز نظارت‌ها بر واحدهای تولیدی، انبارها و مراکز نگهداری کالا است، ادامه داد: تلاش می‌شود با گران‌فروشی، عرضه کالای قاچاق و همچنین عرضه کالاهای مغایر با ضوابط برخورد شود و پس از تشکیل پرونده، تخلفات برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال خواهد شد.

او با اشاره به نمایشگاه پاییزه نیز تصریح کرد: در این نمایشگاه عرضه لوازم‌التحریر، کیف، کفش، پوشاک و اقلام اساسی انجام می‌شود و بازرسان به‌صورت محسوس و نامحسوس بر نحوه عرضه کالا و قیمت‌گذاری آن نظارت مستمر دارند.

منصوری ادامه داد: علاوه بر بازرسان رسمی، مسئولان واحدهای مختلف نیز به‌صورت نامحسوس وضعیت نمایشگاه را بررسی می‌کنند تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد لازم صورت گیرد.

وی همچنین درباره راه‌اندازی سامانه هوشمند نظارت بر بازار بیان کرد: نرم‌افزار این سامانه آماده شده و در هفته‌های آینده رونمایی و اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاون بازرسی و نظارت اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان اضافه کرد: این سامانه در بستر وب و به‌صورت اپلیکیشن در اختیار مردم قرار می‌گیرد و شهروندان می‌توانند به‌راحتی شکایت‌های خود را همراه با موقعیت مکانی واحد صنفی متخلف ثبت کنند.

او تصریح کرد: همچنین در این سامانه امکان امتیازدهی به واحدهای صنفی نیز پیش‌بینی شده است تا واحدهای خوش‌سابقه نیز مورد ارزیابی قرار گیرند.

منصوری با بیان اینکه این سامانه به سامانه ۱۲۴ متصل خواهد بود، گفت: هدف از راه‌اندازی آن، تسهیل ارتباط مردم با دستگاه‌های نظارتی از جمله اداره‌کل صمت، اتاق اصناف، دانشگاه علوم پزشکی و پلیس اماکن است تا رسیدگی به گزارش‌های مردمی با سرعت و دقت بیشتری انجام شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: هرچند طرح ویژه نظارتی بازگشایی مدارس تا ۱۵ مهر ادامه دارد، اما نظارت بر بازار پس از پایان این طرح نیز متوقف نخواهد شد و بازرسی از بازار، به‌ویژه حوزه لوازم‌التحریر و کالاهای مورد نیاز مردم، به‌صورت مستمر ادامه خواهد داشت. 

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها