جمعه ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۰۰
اشاره ترامپ به پیشرفت در ایجاد پایگاه دائمی آمریکا در لهستان

اشاره ترامپ به پیشرفت در ایجاد پایگاه دائمی آمریکا در لهستان

رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد پیشرفت‌هایی در جهت ایجاد پایگاه ارتش کشورش در لهستان حاصل شده است و آن را مدیون «رهبری جسورانه» کارول ناروکی، رئیس جمهور لهستان می‌داند.

به گزارش ایسنا، این اظهارنظر از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با واکنش مثبت از سوی رئیس جمهور لهستان روبه‌رو شد و ناروکی در پاسخ قول داد که «بهترین مکان ممکن» را فراهم کند.

ترامپ همچنین در تروث سوشال نوشت که این یک گام تاریخی برای اتحاد بین واشنگتن و ورشو است.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، لهستان سال‌هاست که برای حضور دائمی ایالات متحده در جبهه شرقی ناتو تلاش می‌کند.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور لهستان نیز این خبر را «خبری عالی برای لهستان» خواند و تاکید کرد که این رویداد هم‌زمان با هشتاد و هفتمین سالگرد حمله روسیه شوروی به لهستان رخ داده است.

لهستان پس از حمله روسیه به اوکراین در سال ۲۰۲۲، همواره خواستار حضور پررنگ‌تر نیروهای متحد در جناح شرقی ناتو بوده است.

در ماه ژوئن، وزیر دفاع لهستان اعلام کرد که وزارت جنگ ایالات متحده از پیشنهاد لهستان برای میزبانی از حضور دائمی نیروهای نظامی آمریکا استقبال می‌کند، اما هنوز تصمیمی در این باره اتخاذ نشده است.

این وزیر لهستانی در ماه ژوئن در بروکسل با پیت هگست، همتای آمریکایی خود دیدار کرد؛ دیداری که در آن وزیر جنگ ایالات متحده از آغاز بازنگری جدیدی در خصوص استقرار نیروهای آمریکایی در اروپا خبر داد.

لهستان تاکنون میزبان نیروهای آمریکایی به صورت چرخشی بوده است.

کرملین بارها به روایت «تهدید روسیه» ناتو به عنوان توجیهی برای گسترش آن به سمت شرق اشاره کرده است. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، اخیرا تاکید کرد که روسیه کشورهای اروپایی را تهدید نمی‌کند.

انتهای پیام

# جهان

آخرین اخبار جهان