یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۱۵
منبع: نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد
اهدای ۱۴ سری جهیزیه و  ۱۰۰۰ بسته لوازم التحریر به نیازمندان بخش لوداب

اهدای ۱۴ سری جهیزیه و  ۱۰۰۰ بسته لوازم التحریر به نیازمندان بخش لوداب

کهگیلویه و بویراحمد (ایسنا) - ۱۴ سری جهیزیه و ۱۰۰۰ بسته لوازم التحریر به نوعروسان و دانش‌آموزان نیازمند بخش لوداب اهدا شد.

سجاد معتقدی، بخشدار لوداب در مراسم اهدای این بسته‌ها گفت: اقدامات خیرخواهانه طی دو ماه اخیر در بخش لوداب به خوبی در حال انجام است و در دو مرحله ۱۸۰۰ بسته معیشتی به ارزش ۷۰ میلیارد ریال با همکاری سپاه فتح و بنیاد آبشار عاطفه‌ها در بین نیازمندان این بخش توزیع شد.

نرگس بکرایی، مسئول بنیاد ملی آبشار عاطفه‌ها در بخش لوداب نیز در این آیین گفت: این بنیاد در استان کهگیلویه و بویراحمد و البته بخش لوداب خدمات زیادی را ارائه می‌دهد که امروز ۱۰۰۰ پک کامل لوازم التحریر و همینطور ۱۴ سری جهیزیه شامل گاز، جاروبرقی، ماشین لباسشویی، فرش، تلویزیون و دیگر لوازم جهیزیه آماده شده و به مددجویانی که از قبل شناسایی شده‌اند اهدا می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: قیمت جهیزیه‌ها و پک‌های لوازم التحریر در مجموع ۶ میلیارد تومان است.

اهدای ۱۴ سری جهیزیه و  ۱۰۰۰ بسته لوازم التحریر به نیازمندان بخش لوداب

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها