دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۵:۵۰
تعریف ۳۰ پروژه جدید برای سرمایه‌گذاری در کمال‌شهر کرج

تعریف ۳۰ پروژه جدید برای سرمایه‌گذاری در کمال‌شهر کرج

البرز (ایسنا) - شهردار کمال‌شهر گفت: ۳۰ پروژه سرمایه‌گذاری در کمال‌شهر تعریف و ۱۰ پروژه به ارزش ۹ همت توسط مشاور ارزیابی و اعلام نظر شده و در حال تهیه اسناد فراخوان برای سرمایه‌گذاری هستیم.

محمد اسدی در نشست خبری با اصحاب رسانه که روز دوشنبه ۳۰ شهریور برگزار شد، درباره وضعیت بودجه این شهر گفت: سال گذشته میزان بودجه پیش‌بینی شده برای کمال‌شهر ۱۸۰۰ میلیارد تومان بود که این رقم محقق شد. برای امسال هم یک بودجه ۲۰۰۰ میلیارد تومانی پیش‌بینی شده بود که اکنون در حال ارائه متمم به مبلغ ۳۲۰۰ میلیارد تومان هستیم.

اسدی در ادامه در خصوص وضعیت سرانه‌های این شهر، توضیح داد: پیشاهنگی به عنوان یکی از قدیمی‌ترین شهرک‌های کشور، جزء مناطقی است که با مشکل مواجه است. با همراهی شورا، چند پروژه خوب در این منطقه از جمله یک فضای ورزشی، یک پارک، یک زمین چمن مصنوعی با زمینی به مصاحت ۳۲۰۰ مترمربع و ... تعریف شده تا وضعیت سرانه‌ها در این منطقه بهتر شود.

وی خاطرنشان کرد: در بخش بهداشت و درمان هم یک قطعه زمین توسط شهرداری در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار داده شده و پس از تأمین اعتبار، در فصل پاییز ساخت آن شروع خواهد شد.

اسدی با بیان اینکه ساختمان اداره کل اتباع هم آماده بهره‌برداری است، افزود: از جمله اقدامات دیگری که در این شهر توسط مدیریت شهری انجام شده می‌توان به تأمین نور بلوار شهید باکری، شروع احداث پارک خیابان ولیعصر و اختصاص زمین ۴۰۰۰ متری برای ساخت مدرسه در پیشاهنگی توسط خیر اشاره کرد.

شهردار کمال‌شهر در ادامه با تأکید بر جذب سرمایه‌گذاری برای پیشبرد پروژه‌های شهری، گفت: اگر شهری ثبات مدیریتی داشته باشد و اعتماد سرمایه‌گذار نسبت به بازگشت سرمایه جلب شود؛ می‌توان سرمایه‌های زیادی برای پیشبرد امور جذب کرد. ما در سایه تعامل با دستگاه‌ها و تعامل با مردم توانستیم این ظرفیت را در کمال‌شهر ایجاد کنیم.

وی توضیح داد: در همین راستا، حدود ۳۰ پروژه سرمایه‌گذاری در کمال‌شهر تعریف و ۱۰ پروژه به ارزش ۹ همت توسط مشاور ارزیابی و اعلام نظر شده و در حال تهیه اسناد فراخوان برای سرمایه‌گذاری هستیم.

شهردار کمال‌شهر، یکی از اقدامات مهم شهرداری را حفظ پارک جنگلی هلجرد عنوان کرد و افزود: شهرداری کمال‌شهر حدود ۱۸ سال است که در این منطقه کاشت درخت انجام داده و با سختی درختان این پارک را آبیاری کرده است. اکنون هم فضای خوبی در این پارک به عنوان بام کمال‌شهر در حال تهیه است. اگر شهرداری در این چند سال این پارک را حفظ نکرده بود؛ الان شاهد این بودیم که در کوه‌های این منطقه هم شهرک صنعتی ایجاد شده بود.

وی درباره مطالبات شهرداری کمال‌شهر هم گفت: زمانی چک و سفته‌هایی که در اختیار شهرداری بود در گونی نگهداری می‌شد اما با تدابیری که برای وصول مطالبات انجام شد؛ امروز کمتر پرونده‌ای داریم که از روال خارج باشد.

اتوبوس‌های کمال‌شهر هم رایگان می‌شود

در ادامه این نشست خبری، صالح گلزار زیرک عضو شورای شهر کمال‌شهر درباره وضعیت حمل و نقل عمومی این شهر گفت: کمال‌شهر به دلیل محدودیت‌هایی که دارد؛ از چند سال پیش ۲۰ دستگاه اتوبوس از شهرداری کرج اجاره کرده و سالانه ۲۷ میلیارد تومان به کرج اجاره پرداخت می‌کند.

وی با بیان اینکه اخیراً پنج اتوبوس فرسوده از چرخه خدمات‌دهی خارج شده است، تصریح کرد: این باعث شد تا سرفاصله اتوبوس‌ها در ۱۴ مسیر که تعریف شده از هفت تا هشت دقیقه به ۱۲ تا ۱۵ دقیقه برسد. طی چند روز  آینده با تأمین اتوبوس‌های جدید، سرفاصله اتوبوس‌ها دوباره به هفت تا هشت دقیقه خواهد رسید.

گلزار زیرک افزود: با توجه به رایگان شدن اتوبوس‌های شهری در کرج، به زودی با تصمیم مدیریت شهری، اتوبوس‌های شهری در کمال‌شهر هم رایگان می‌شود.

افزایش سطح فضای سبز کمال‌شهر

در ادامه این نشست خبری، سعید بهرامی دیگر عضو شورای شهر کمال‌شهر با اشاره به ظرفیت کمال‌شهر برای تأسیس شهرستان، گفت: اگر کمال‌شهر به شهرستان تبدیل شود؛ دستگاه‌های دولتی با تمام ظرفیت در این منطقه حضور پیدا خواهند کرد و به مردم خدمات می‌دهند.

بهرامی افزود: بسیاری از دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان هنوز با ظرفیت کامل در این شهر حضور ندارند و بار بسیاری از مشکلات بر دوش اعضای شورا و شهرداری است و گاهی مواقع برای مشکلاتی چون قطع برق، تلفن اعضای شورا بیشتر از اداره برق زنگ می‌خورد.

وی با اشاره به تعامل مدیریت شهری کمال‌شهر با دستگاه‌های مختلف، تصریح کرد: ما نهایت تعامل و همکاری را با همه دستگاه‌ها داشته‌ایم. ۱۱ هزار مترمربع زمین در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دادیم. چندین زمین در اختیار آموزش و پرورش قرار گرفته و در مهرماه هم دو مدرسه در خرمدشت افتتاح می‌شود.

بهرامی همچنین با اشاره به افزایش سطح فضای سبز گفت: تا قبل از سال ۱۴۰۲، کمال‌شهر ۱۰۱ هزار مترمربع فضای سبز داشت اما در طی سه سال اخیر، ۸۵ هزار مترمربع به این فضا اضافه شده است.

از پایان‌نامه‌ها و رساله‌های مرتبط با موضوعات کمال‌شهر حمایت می‌شود

در ادامه رمضان شهبازی، دیگر عضو شورای شهر کمال‌شهر گفت: مدیریت شهری کمال‌شهر برای تمام پروژه‌های عمرانی پیوست فرهنگی در نظر گرفته و برای تهیه این پیوست با دانشگاه‌های مطرح کشور قرارداد امضا کرده است.

وی افزود: همچنین ما اعلام کرده‌ایم که حاضریم از پایان‌نامه‌ها و رساله‌هایی که با موضوعات کمال‌شهر ارتباط دارد حمایت کنیم.

این عضو شورای شهر کمال‌شهر درباره ادامه قطار شهری کرج در کمال‌شهر گفت: تونل مترو تا بازار آهن حفر شده و با پیگیری‌های صورت گرفته، قرار است متروی کمال‌شهر هم ریل‌گذاری شود.

وی تصریح کرد: کمال‌شهر در بسیاری از مسائل، قربانی موضوعاتی است که نفعی برای این شهر ندارد. این شهر نقطه ورود و خروج چندین استان است.

مسئولان استان صدای کمال‌شهر را نمی‌شنوند

حسن زارع‌رفیع دیگر عضو شورای شهر کمال‌شهر هم در این نشست خبری گفت: بودجه کمال‌شهر در شش سال اخیر پنج برابر شده و ۶۵ تا ۷۰ درصد بودجه به کارهای عمرانی اختصاص یافته است.

زارع‌رفیع با گلایه از برخورد مدیران استان با کمال‌شهر، گفت: بسیاری از دستگاه‌ها، نظرات مدیریت شهری را در اقدامات خود لحاظ نمی‌کنند یا به مسائل این منطقه توجهی ندارند. به عنوان نمونه اداره آب فقط ۵۰۰ متر اصلاح شبکه در کمال‌شهر انجام داده است. کمال‌شهر با وجود اینکه شهر ورزشکاران و قهرمانان ورزشی است اما وزارت ورزش فقط دو سالن در این شهر احداث کرده است. دستگاه‌های فرهنگی هم در این شهر کار فرهنگی انجام نمی‌دهند.

وی افزود: برخی مسئولان استانی نمی‌خواهند صدای ما را بشنوند. این شهر ۲۵۰ هزار نفر جمعیت دارد. ۳۴ هزار دانش‌آموز در این شهر تحصیل می‌کنند اما مدیریت آموزش و پرورش ذیل ناحیه ۴ کرج است.

بهبود وضعیت سکوی زباله

محسن افشار دیگر عضو شورای این شهر هم به موضوع پسماند اشاره و تصریح کرد: یکی از مباحث مطرح شده در کمال‌شهر، بحث سکوی زباله است که همواره موجب نارضیاتی مردم بوده است. قرار بود این سکو به نقطه‌ای دیگر منتقل شود که به صلاح نبود به همین دلیل مدیریت شهری تصمیم گرفت با تخصیص بودجه مشکلات آن را رفع کند و در همین راستا، فضای آن مسقف و به مخزن جمع‌آوری شیرابه مجهز شد.

افشار افزود: این شهر به سه منطقه کمال‌شهر، خرمدشت و پیشاهنگی تبدیل شده و همین کار محرومیت‌زدایی را برای مدیریت شهری سخت کرده است. چون هر امکاناتی که در هر نقطه ساخته شود؛ انتظار می‌رود که در دو منطقه دیگر هم احداث شود. با تمام این شرایط ما سعی کرده‌ایم وضعیت را در کل کمال‌شهر به خصوص پیشاهنگی که محروم‌تر بوده است را به نقطه مطلوب برسانیم.

انتهای پیام
 

آخرین اخبار استان‌ها