سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۰۴
استاندار مرکزی: امروز توان دفاعی کشور قابل مقایسه با ابتدای انقلاب نیست

استاندار مرکزی: امروز توان دفاعی کشور قابل مقایسه با ابتدای انقلاب نیست

مرکزی (ایسنا) - استاندار مرکزی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: ملت ایران در هشت سال دفاع مقدس با وجود محدودیت‌های گسترده نظامی و اقتصادی، با تکیه بر ایمان، وحدت و ظرفیت‌های داخلی در برابر دشمن ایستادگی کرد و امروز توان دفاعی و نظامی کشور قابل مقایسه با سال‌های ابتدایی انقلاب نیست.

مهدی زندیه‌وکیلی سه‌شنبه ۳۱ شهریورماه در مراسم رژه خودرویی نیروهای مسلح در اراک، با گرامیداشت آغاز هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، اظهار کرد: دفاع مقدس یادگار ایستادگی ملت ایران و حاصل خون‌های ارزشمندی است که برای حفظ این سرزمین، استقلال کشور و ارزش‌های دینی و ملی تقدیم شد.

وی با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی افزود: انقلاب اسلامی پس از سال‌ها مبارزه مردم ایران به رهبری امام خمینی(ره) به پیروزی رسید و یکی از مطالبات اساسی ملت ایران، استقلال، آزادی و پایان دادن به وابستگی کشور بود.

زندیه‌وکیلی با بیان اینکه پس از پیروزی انقلاب، کشور با شرایط دشوار و مجموعه‌ای از تهدیدها و توطئه‌ها مواجه شد، ادامه داد: در شرایطی که بخش‌هایی از ساختارهای نظامی و اداری کشور دچار آسیب شده بود و توان تولید بسیاری از تجهیزات دفاعی وجود نداشت، جنگ تحمیلی نیز به کشور تحمیل شد و ملت ایران برای دفاع از تمامیت ارضی کشور به میدان آمد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: دشمن با تصور دستیابی سریع به اهداف خود وارد جنگ شد، اما مردم ایران با هدایت امام خمینی(ره)، حضور نیروهای مسلح و مشارکت گسترده مردم، هشت سال در برابر دشمن ایستادگی کردند و اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک کشور جدا شود.

وی با اشاره به دستاوردهای دفاعی کشور پس از دوران دفاع مقدس گفت: در ابتدای جنگ حتی در تأمین برخی تجهیزات اولیه دفاعی با مشکل مواجه بودیم، اما امروز کشور در بسیاری از حوزه‌های دفاعی و نظامی به توان تولید داخلی دست یافته و از ظرفیت علمی و تخصصی نیروهای جوان و متخصص خود استفاده می‌کند.

زندیه‌وکیلی با تأکید بر نقش ایمان و خودباوری در شکل‌گیری توانمندی‌های کشور اظهار کرد: آنچه در دوران دفاع مقدس موجب ایستادگی ملت ایران شد، اتکا به ظرفیت‌های داخلی، ایمان و اراده مردم بود و همین رویکرد امروز نیز می‌تواند زمینه‌ساز پیشرفت و تقویت توانمندی‌های کشور باشد.

وی با اشاره به شرایط اقتصادی و محدودیت‌های موجود افزود: جمهوری اسلامی ایران در شرایطی که با فشارها و محدودیت‌های مختلف مواجه است، توانسته نیازهای اساسی خود را تأمین کند و این موضوع نشان‌دهنده بخشی از دستاوردهای استقلال کشور است.

استاندار مرکزی همچنین با گرامیداشت یاد شهدای دفاع مقدس و شهدای درگیری‌ها و حوادث اخیر، گفت: همان‌گونه که مردم ایران در دوران دفاع مقدس از کشور دفاع کردند، امروز نیز مردم، نیروهای مسلح، نیروهای انتظامی و بسیجیان برای حفظ امنیت و تمامیت ارضی کشور آمادگی دارند.

وی با اعلام آمادگی مردم استان مرکزی برای مقابله با هرگونه تهدید و جنگ‌افروزی، خاطرنشان کرد: یاد و خاطره شهدا و فرهنگ ایثار و فداکاری باید همواره زنده نگه داشته شود و مسیر خودباوری، پیشرفت و تقویت توانمندی‌های کشور ادامه پیدا کند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها