سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۲:۲۰
کارگاه آموزشی آگاهی‌بخشی درباره اعتیاد برای انجمن اولیا و مربیان البرز برگزار می‌شود

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری:

کارگاه آموزشی آگاهی‌بخشی درباره اعتیاد برای انجمن اولیا و مربیان البرز برگزار می‌شود

البرز (ایسنا) - مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز از برگزاری کارگاه آموزشی و مهارت‌افزایی با موضوع آگاهی‌بخشی درباره اعتیاد و آثار سوء آن بر خانواده، ویژه انجمن اولیا و مربیان استان در نیمه نخست مهرماه خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدجواد کاظمینی روز سه‌شنبه ۳۱ شهریور با اعلام این خبر اظهار کرد: اعتیاد یکی از مهمترین دغدغه‌ها و آسیب‌های اجتماعی در کشور و به تبع آن در استان البرز است و مقابله مؤثر با این آسیب، نیازمند همکاری و هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف و همچنین ارتقای سطح آگاهی خانواده‌هاست.

 وی افزود: در همین راستا و با هماهنگی‌های بین‌بخشی و دستگاهی، یک دوره کارگاه آموزشی یک‌روزه با هدف آگاهی‌بخشی و تبیین ابعاد مختلف پدیده اعتیاد برای اعضای انجمن اولیا و مربیان استان برنامه‌ریزی شده است که در نیمه نخست مهرماه برگزار خواهد شد.

 مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز با تأکید بر نقش خانواده در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی بیان کرد: امروز اعتیاد به یک مسئله مهم و جهانی تبدیل شده و ظهور و گسترش انواع مواد مخدر و روان‌گردان‌ها، سلامت جسم و روان نوجوانان و جوانان و همچنین سرمایه‌های اجتماعی جامعه را تهدید می‌کند و می‌تواند آثار جبران‌ناپذیری بر بنیان خانواده و جامعه بر جای بگذارد.

 کاظمینی ادامه داد: یکی از مهمترین اقدامات در حوزه پیشگیری از اعتیاد، آگاهی‌بخشی و آموزش نوجوانان، جوانان و خانواده‌هاست. آموزش و اطلاع‌رسانی، پیشران و شاکله اصلی پیشگیری از بسیاری از آسیب‌های اجتماعی است و خانواده‌ها باید نسبت به نشانه‌ها، عوامل زمینه‌ساز و شیوه‌های مواجهه صحیح با این آسیب آگاهی کافی داشته باشند.

 وی خاطرنشان کرد: برای برگزاری این کارگاه از یکی از استادان و کارشناسان مجرب کشوری در حوزه آموزش و به‌ویژه موضوع اعتیاد دعوت شده است تا محتوای آموزشی متناسب با نیازهای خانواده‌ها و مربیان ارائه شود.

 مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری البرز در پایان از تداوم برگزاری دوره‌های آموزشی در حوزه آسیب‌های اجتماعی خبر داد و گفت: در برنامه زمان‌بندی تدوین‌شده در دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری، مجموعه‌ای از کارگاه‌های آموزشی در موضوعات مختلف اجتماعی از جمله پیشگیری از اعتیاد و خودکشی پیش‌بینی شده است که متناسب با شرایط و در زمان مقتضی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها