چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ | ۱۰:۴۴
منبع: نمایندگی گیلان
تخریب سدهای غیر مجاز ماهیگیری در رودخانه‌های آستارا

تخریب سدهای غیر مجاز ماهیگیری در رودخانه‌های آستارا

گیلان (ایسنا) - رئیس اداره محیط‌ زیست آستارا از تخریب دو دهنه سد ماهیگیری و پاکسازی تورهای صیادی غیر مجاز در رودخانه‌های این شهرستان خبر داد و گفت: تعبیه تورهای غیر مجاز و احداث دام‌های ماهیگیری (کلهام) در عرض رودخانه علاوه بر کاهش ذخایر آبزیان باعث آلودگی آب‌ها و سرریز شدن آب رودخانه‌ها در هنگام بارندگی‌های شدید به داخل معابر شهری می‌شود.

محمدرضا سلامی‌ریک امروز چهارشنبه، اول مهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعدادی از صیادان غیر مجاز با تعبیه تورهای غیر مجاز و احداث دام‌های ماهیگیری (کلهام) در عرض رودخانه، مرداب و بیجاربین مبادرت به مسدود کردن جریان طبیعی رودخانه و صید غیرمجاز ماهی‌ها کرده بودند که تعدادی از این سدهای چوبی توسط یگان حفاظت محیط‌زیست آستارا، عوامل شهرداری به‌طور کامل تخریب و جمع‌آوری و مسیر رودخانه‌ها پاکسازی و بازگشایی شد.

وی افزود: این سدها در زبان محلی به «جر» موسوم است که با چوب یا نی ساخته می‌شود و در انتهای آن قفسی تعبیه شده که صیادان غیرمجاز آن را در مسیر بستر رودخانه قرار داده و در زمان مهاجرت ماهی‌ها به بالادست در قفس گرفتار می‌شوند.

رئیس اداره حفاظت از محیط زیست آستارا با بیان اینکه این روش صید از قدیم الایام در رودخانه‌های شهرستان آستارا و سایر نقاط استان گیلان به صورت سنتی رواج داشته است، تاکید کرد: صیادان باید از انجام آن خودداری کنند، زیرا که این اقدام آنها علاوه بر کاهش ذخایر آبزیان، باعث آلودگی آب‌ها و سرریز شدن آب رودخانه‌ها در هنگام بارندگی‌های شدید به داخل معابر شهری می‌شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها