محمد سبزهزاری در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بررسی نقشههای پیشیابی هواشناسی نشاندهنده وزش بادهای متوسط گاهی نسبتاً شدید همراه با تندبادهای لحظهای تا روز یکشنبه ۵ مهرماه در بعد از ظهرها در مناطق شمال غربی، غربی، جنوب غربی و تا حدودی مرکزی استان خوزستان است که با توجه به میزان وزش باد برخاستن گرد و غبار محلی نیز در این مناطق دور از انتظار نیست.
وی افزود: همچنین از امروز چهارشنبه اول مهرماه به تدریج با استقرار جریانهای جنوبی شاهد افزایش رطوبت و شرجی و کاهش دید ناشی از مه یا مه رقیق در سواحل، مناطق جنوب شرقی و بخشهایی از مرکز استان خوزستان خواهیم بود.
سبزهزاری در ادامه بیان کرد: روزهای پنجشنبه و جمعه(۲ و ۳ مهرماه) کاهش ۲ تا ۳ درجهای دما مورد انتظار است و سپس تا اوایل هفته آینده تغییرات محسوسی در دما نخواهیم داشت.
مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانهروز گذشته امیدیه با دمای ۴۶.۳ و گتوند با دمای ۲۱.۳ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شدهاند.در این مدت اهواز به بیشینه دمای ۴۳.۷ و کمینه دمای ۲۷ درجه سانتیگراد رسیده است.
انتهای پیام
