شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۰۸
منبع: نمایندگی گلستان
نماینده گرگان وآق‌قلا در مجلس: دشمن به دنبال ایجاد دوگانگی در جامعه است

نماینده گرگان وآق‌قلا در مجلس: دشمن به دنبال ایجاد دوگانگی در جامعه است

گلستان (ایسنا) - نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت حفظ مقاومت و ایستادگی در شرایط کنونی کشور گفت: وفاق، همدلی و در کنار یکدیگر بودن از مهم‌ترین نیازهای امروز جامعه است و نباید اجازه داد مسائل فرعی و پیش‌پا افتاده، کشور را از مسائل اصلی دور کند.

رمضانعلی سنگدوینی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت پتروشیمی گلستان اظهار کرد: رفع موانع قضایی این پروژه با پیگیری قوه قضاییه انجام شده و هلدینگ خلیج فارس نیز برای اجرای پروژه وارد شده است.

وی با بیان اینکه در جلسات مختلف با مسئولان دولت و وزارت نفت، توافق‌هایی برای رفع موانع پروژه انجام شده است، افزود: در توافق‌های انجام‌ شده، دو موضوع شامل تخفیف پنج‌ درصدی و جبران ۱۱ ماه مورد پیگیری قرار گرفت که مشکل مربوط به ۱۱ ماه با توافق انجام‌ شده برای استفاده از محل جمع‌آوری گازهای همراه در عسلویه برطرف شده و موضوع تخفیف پنج‌درصدی نیز نیازمند مکاتبه با دولت است.

سنگدوینی با بیان اینکه اجرای چنین پروژه‌ای در مدت چند ماه یا یک سال امکان‌پذیر نیست، تأکید کرد: اقدامات و توافق‌های لازم انجام شده و مستندات آن نیز موجود است.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس با اشاره به تحولات اخیر کشور اظهار کرد: با توجه به سخنان رئیس‌جمهور و تأکیدات رهبر انقلاب، یکی از موضوعات مهم امروز کشور، مقاومت و ایستادگی است و نباید تمرکز بر این موضوع از مسیر خود خارج شود.

سنگدوینی، وفاق و همدلی را از دیگر ضرورت‌های امروز کشور دانست و افزود: یکی از مهم‌ترین موضوعاتی که باید در کشور تقویت شود، وفاق و همدلی و در کنار هم بودن است چراکه دشمن تلاش می‌کند میان مردم دوگانگی و تفرقه ایجاد کند و مسائل فرعی و پیش‌پاافتاده را به موضوعات اصلی تبدیل کند.

وی با اشاره به حضور مردم در صحنه‌های مختلف گفت: حضور مردم در بیش از ۲۰۰ شب در میدان و خیابان، موضوع مهمی است و باید این همراهی و حضور مردم مورد توجه قرار گیرد.

سنگدوینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به موضوع استخراج رمزارز گفت: استفاده از رمزارز در صورت داشتن مجوز، تابع ضوابط قانونی است، اما استفاده غیرمجاز از برق عمومی برای استخراج رمزارز قابل قبول نیست.

وی افزود: مواردی وجود دارد که واحدهای تولیدی فعالیت خود را متوقف کرده‌اند اما در فضاهای غیرمجاز و زیرزمینی از برق عمومی برای استخراج رمزارز استفاده می‌کنند و این مسئله علاوه بر مصرف منابع انرژی، به شبکه برق کشور نیز فشار وارد می‌کند.

نماینده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس خاطرنشان کرد: یکی از دلایل استفاده غیرمجاز از برق عمومی برای استخراج رمزارز، پایین‌تر بودن هزینه انرژی نسبت به برخی مصارف دیگر است، اما این موضوع نباید موجب تضییع حقوق عمومی شود.

سنگدوینی در پایان گفت: مجلس در حال بررسی و تدوین مقررات لازم برای برخورد با تخلفات حوزه استخراج غیرمجاز رمزارز است تا با موارد تخلف، مطابق قانون برخورد و فعالیت‌های غیرمجاز متوقف شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها