شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۵۱
منبع: نمایندگی همدان
آموزش ۱۰۰ مربی پیش‌دبستانی در اسدآباد/ کتاب از قفسه‌ها خارج می‌شود

آموزش ۱۰۰ مربی پیش‌دبستانی در اسدآباد/ کتاب از قفسه‌ها خارج می‌شود

همدان (ایسنا) - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری اسدآباد از آموزش ۱۰۰ مربی پیش‌دبستانی در دوره آموزشی راهبردهای تربیت و پرورش مربیان در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان این شهرستان خبر داد و گفت: این دوره با هدف توانمندسازی مربیان و ارتقای کیفیت تربیت کودکان برگزار شد.

نادر ابراهیمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برگزاری دوره آموزشی راهبردهای تربیت و پرورش مربیان پیش‌دبستانی در اسدآباد، اظهار کرد: در این دوره ۱۰۰ مربی پیش‌دبستانی آموزش دیدند و کارگاه‌های متنوعی برای ارتقای مهارت‌های آنان برگزار شد.

وی قصه‌گویی، سفالگری، روان‌شناسی کودک، عروسک‌سازی، نمایش عروسکی، طراحی بازی، کاردستی و پرورش خلاقیت را از جمله محورهای این کارگاه‌ها برشمرد و افزود: این دوره‌ها با حضور اساتید مجرب استانی و شهرستانی برگزار شد و هدف اصلی آن، رشد و توانمندسازی مربیان مراکز پیش‌دبستانی بود.

ابراهیمی با بیان اینکه سال‌ها مربیان مهدکودک‌ها و مراکز پیش‌دبستانی شهرستان از آموزش‌های تخصصی و مستمر برخوردار نبودند، ادامه داد: مربیانی که در این دوره شرکت کردند، اکنون آمادگی بیشتری برای ارائه خدمات آموزشی و تربیتی به کودکان دارند و امیدواریم توانمندی‌های کسب‌شده بتواند زمینه نقش‌آفرینی مؤثرتر آنان در تربیت و پرورش کودکان اسدآباد را فراهم کند.

وی با اشاره به روند شکل‌گیری این دوره آموزشی، گفت: اوایل تیر این موضوع در ذهنم شکل گرفت که برخی مهدکودک‌ها و مراکز پیش‌دبستانی اسدآباد از افرادی استفاده می‌کنند که آموزش‌های لازم را ندیده‌اند؛ بر همین اساس در یکی از جلسات کانون، پیشنهاد برگزاری دوره تربیت مربی را مطرح کردم که خوشبختانه با همکاری مجموعه کانون این طرح عملیاتی شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری اسدآباد گفت: مدیریت کانون و کارکنان آن از مجموعه‌های توانمند و موفق شهرستان هستند و تلاش کرده‌اند کتاب را از قفسه‌ها خارج کنند؛ به این معنا که کتاب تنها در کتابخانه باقی نماند، بلکه در میان مردم جریان پیدا کند و به خانه‌ها و دل‌های بیشتری برسد.

وی با تأکید بر ضرورت تداوم برنامه‌های آموزشی و فرهنگی برای کودکان و مربیان، افزود: امیدواریم در آینده نزدیک برنامه‌های آموزشی بیشتری برای مربیان و کودکان شهرستان برگزار شود و این روند استمرار داشته باشد.

ابراهیمی با اشاره به بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید، از اجرای برنامه‌های فرهنگی برای کودکان و نوجوانان شهر و روستاهای اسدآباد خبر داد و گفت: برنامه‌های قابل توجهی برای این قشر در دست اقدام است که با هماهنگی آموزش و پرورش و کتابخانه‌های شهرستان، به‌ویژه در حوزه کتابخانه‌های سیار، خبرهای خوبی برای کودکان و نوجوانان خواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: توجه به آموزش مربیان پیش‌دبستانی و ایجاد زمینه‌های مناسب برای دسترسی کودکان به کتاب و فعالیت‌های فرهنگی، از موضوعاتی است که باید با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها