شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵ | ۰۹:۵۹
منبع: نمایندگی آذربایجان شرقی
رئیس هیات: اگر ایرادی در عملکرد هیات دوچرخه‌سواری آذربایجان شرقی است، شفاف اعلام کنند

رئیس هیات: اگر ایرادی در عملکرد هیات دوچرخه‌سواری آذربایجان شرقی است، شفاف اعلام کنند

آذربایجان شرقی (ایسنا) - رئیس هیات دوچرخه‌سواری آذربایجان شرقی با انتقاد از آنچه ممانعت از فعالیت هیات و عدم همکاری اداره‌کل ورزش و جوانان استان گفت: اگر ایرادی در عملکرد هیات وجود دارد، باید شفاف و مستند اعلام شود و اختلافات مدیریتی نباید به فعالیت ورزشکاران و برگزاری مسابقات آسیب بزند.

ناصر هوشیار در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت هیات دوچرخه‌سواری آذربایجان شرقی و حواشی ایجادشده پیرامون فعالیت این هیات، اظهار کرد: در حال حاضر اختلافاتی میان هیات دوچرخه‌سواری و اداره‌کل ورزش و جوانان استان وجود دارد که متاسفانه تبعات آن به فعالیت‌های ورزشی و برگزاری مسابقات نیز کشیده شده است.

وی درباره ممانعت از حضورش در پیست دوچرخه‌سواری مجموعه ورزشی یادگار امام(ره) تبریز نیز گفت: طبق آنچه مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی اعلام کرده، حضور شخص بنده در پیست دوچرخه‌سواری مجموعه ورزشی یادگار امام(ره) ممنوع شده است. این موضوع برای من قابل قبول نیست، چراکه رئیس هیات باید بتواند در محل فعالیت رشته خود حضور داشته باشد و امور مربوط به هیات را پیگیری کند.

رئیس هیات دوچرخه‌سواری آذربایجان شرقی ادامه داد: متاسفانه احساس می‌کنم در مسیر فعالیت هیات سنگ‌اندازی می‌شود و اجازه داده نمی‌شود کارها به شکل طبیعی پیش برود. اگر مسئله‌ای درباره عملکرد بنده یا هیات وجود دارد، انتظار داریم آن را به صورت شفاف و مستند اعلام کنند تا بتوانیم پاسخ بدهیم.

هوشیار با اشاره به عملکرد هیات دوچرخه‌سواری آذربایجان شرقی گفت: کارنامه هیات مشخص است و در سال‌های اخیر تلاش کرده‌ایم در بخش‌های مختلف، از برگزاری مسابقات تا فعالیت ورزشکاران، عملکرد قابل قبولی داشته باشیم. هیات دوچرخه‌سواری آذربایجان شرقی در مقاطع مختلف جزو هیات‌های برتر استان و حتی در سطح کشور بوده و این موضوع قابل بررسی و ارزیابی است.

وی با اشاره به مشکلات ایجادشده برای برگزاری برخی مسابقات، گفت: قرار بود چند رویداد و میزبانی مهم در استان برگزار شود که برای برگزاری آن‌ها مکاتبات لازم انجام شده بود، اما به دلیل عدم همکاری، این برنامه‌ها با مشکل مواجه شد. سوال من این است که اگر اختلافی با رئیس هیات وجود دارد، چرا باید ورزشکاران و جامعه دوچرخه‌سواری هزینه آن را پرداخت کنند؟

رئیس هیات دوچرخه‌سواری آذربایجان شرقی تاکید کرد: ورزشکاران، مربیان و باشگاه‌ها نباید درگیر اختلافات مدیریتی شوند. اگر اشکالی در عملکرد هیات وجود دارد، آن را اعلام کنند و از مسیر قانونی پیگیری شود، اما جلوگیری از برگزاری مسابقه یا محدود کردن فعالیت‌های هیات نمی‌تواند راهکار حل اختلاف باشد.

هوشیار درباره درخواست اداره‌کل ورزش و جوانان استان برای تغییر ریاست هیات نیز گفت: فدراسیون دوچرخه‌سواری عملکرد هیات را بررسی کرده و با تغییر رئیس هیات موافقت نکرده است. وقتی فدراسیون به عنوان متولی رشته، عملکرد هیات را بررسی کرده، انتظار داریم اختلافات موجود نیز از مسیر مدیریتی و با گفت‌وگو حل شود.

او همچنین درباره برخی مشکلات مالی هیات اظهار کرد: موضوعاتی درباره نحوه هزینه‌کرد منابع هیات مطرح شده بود و از من خواسته شد مبلغی از حساب هیات پرداخت شود که آن را تأیید نکردم. در این زمینه نیز معتقدم همه مسائل باید شفاف و مطابق مقررات انجام شود.

رئیس هیات دوچرخه‌سواری آذربایجان شرقی در پایان گفت: خواسته ما چیز پیچیده‌ای نیست؛ می‌خواهیم هیات بتواند فعالیت کند، مسابقات برگزار شود و ورزشکاران استان فرصت رقابت داشته باشند. اگر ایرادی در عملکرد هیات وجود دارد، آماده پاسخگویی هستیم، اما اختلافات مدیریتی نباید باعث شود فعالیت دوچرخه‌سواری استان متوقف یا محدود شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها