شنبه ۴ مهر ۱۴۰۵ | ۱۶:۵۴
منبع: نمایندگی سمنان
توقیف محموله ۳۰ میلیاردی سیگار قاچاق در سمنان

توقیف محموله ۳۰ میلیاردی سیگار قاچاق در سمنان

سمنان (ایسنا) - رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان سمنان از توقیف یک دستگاه کامیونت و کشف ۲۱۰ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق به ارزشی بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال خبر داد.

سرهنگ حسین عجم در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان در راستای مبارزه جدی با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز، اقدام به کنترل محورهای مواصلاتی استان کردند.

وی گفت: تیم کنترل‌کننده پلیس، حین پایش خودروهای عبوری، یک دستگاه کامیونت را متوقف کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان سمنان افزود: مأموران انتظامی در بازرسی قانونی از بار این وسیله نقلیه، ۲۱۰ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق را که به طرز ماهرانه جاساز شده بود کشف کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از نیروی انتظامی استان سمنان در روز شنبه ۴ مهر، سرهنگ عجم ارزش ریالی این محموله را برابر نظر کارشناسان بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: پرونده در این رابطه تکمیل و متهم به اداره تعزیرات حکومتی معرفی شد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها