غلامرضا علیمحمدی اظهار کرد: امروز، چهارم مهر یک دستگاه اتوبوس که با ۲۶ سرنشین از مبدأ خرمآباد به مقصد اصفهان در حرکت بود، در کیلومتر پنج محور دورود به ازنا واژگونی شد. پس از اعلام حادثه به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات اضطراری هلالاحمر (EOC)، دو تیم عملیاتی این جمعیت با دو دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شدند.
وی ادامه داد: امدادگران پس از حضور در صحنه، نسبت به ایمنسازی محل حادثه اقدام کرده و اقدامات درمانی اولیه را برای مصدومان انجام دادند. امدادگران هلالاحمر همچنین در حال همکاری با عوامل اورژانس برای انتقال مصدومان این حادثه به مراکز درمانی هستند.
وی با بیان اینکه این حادثه تاکنون هشت مصدوم برجا گذاشته است، گفت: تاکنون هیچ مورد فوتی در این حادثه گزارش نشده است و جزئیات تکمیلی عملیات متعاقباً اعلام خواهد شد.
انتهای پیام
