یکشنبه ۵ مهر ۱۴۰۵ | ۱۳:۲۴
نماینده بروجن: باید در دکترین پدافندی کشور بازنگری کرد

نماینده بروجن: باید در دکترین پدافندی کشور بازنگری کرد

نماینده بروجن در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت تقویت پدافند کشور، اظهار کرد: کشور ایران به پدافند قوی نیاز دارد و باید در دکترین پدافندی کشور بازنگری کرد. ما به پدافندی از سنخ آنچه دشمن ما را به آن تهدید می‌کند نیازمندیم.

به گزارش ایسنا، غلامرضا میرزایی در جلسه علنی وبیناری امروز (یکشنبه ۵ مهرماه) در نطق میان دستور خود گفت: ملت ایران به دلیل ظلم‌ستیزی، حق‌طلبی و زیر بار ظلم نرفتن، شایسته آن است که شهره عالم شود.

وی با اشاره به حوادث سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵، گفت: این حوادث برای ایران و ایرانی بسیار سنگین و غم‌انگیز و در عین حال غرور آفرین‌ بود. گرچه کودکان، دانش‌آموزان، دانشمندان، مردم و امام مردم را شهید کردند، جشن عروسی مردم را به عزا تبدیل کردند، بیمارستان‌ها را بمباران کردند، خانه‌های مردم را هدف قرار دادند و راه‌ها و پل‌ها را موشک‌باران کردند، اما ملت عزیز ما با درک دقیق و عالمانه از شرایط زمان مقاومت کردند و خیابان‌ها و میدان‌ها را به میدان رزم تبدیل کردند.

این نماینده مجلس ادامه داد: دشمن پلید و پست بداند که این مقاومت، راه و رسم ملت ایران در طول تاریخ بوده است. ما و ملت ما مرد جنگ و نبردیم؛ متحدیم و آماده شهادتیم و تا آخرین نفر با دشمن خواهیم جنگید و شکست‌های قبلی آنها را به شکست‌های بعدی تبدیل خواهیم کرد.

میرزایی در ادامه با طرح چند نکته خطاب به سیاسیون و فعالان عرصه سیاست، گفت: رهنمودهای رهبر عزیز و میراث‌دار امامین عزیز را نصب‌العین خود قرار دهند و وحدت و اتحاد را حبل‌المتین خود بدانند و با درک دقیق از عناصر و عوامل وحدت، پاسبان و نگهبان اتحاد ملت باشند.

وی خطاب به دولت نیز گفت: از دولت می‌خواهم با تمام توان برای خدمت قیام کند، گرانی‌ها را سامان دهد و جلوی آن را بگیرد، فرصت‌ها را مغتنم بشمارد، در کنار مردم باشد، دغدغه‌های مردم و خدمات‌رسانی به آنها را جدی بگیرد و سلامت کاری و اداری را به ادارات بازگرداند.

این نماینده مجلس با اشاره به سخنرانی رئیس‌جمهور در سازمان ملل اظهار کرد: نطق بسیار ارزشمند و مهم رئیس‌جمهور، حرف دل همه مردم و مسئولان بود و به عنوان نماینده مردم از ایشان تشکر می‌کنم.

میرزایی همچنین خطاب به نمایندگان مجلس گفت: از مسائل و مشکلات متطقه‌ای صرف‌نظر کنیم و به مسائل کلان و ملی را در نظر بگیریم و راه‌حل مشکلات کلان را در دستور کار مجلس قرار دهیم.

وی از هیئت رئیسه مجلس نیز درخواست کرد که راه‌حل‌های تشکیل صحن مجلس را پیگیری کنند تا صدای ملت ایران از صحن مجلس به گوش برسد.

این نماینده مجلس در ادامه با تقدیر از اعضای شورای عالی امنیت ملی گفت: به همه اعضای شورای عالی امنیت ملی که جان بر کف گرفته‌اند و برای پیروزی و تکمیل پیروزی‌ها تلاش می‌کنند، درود می‌فرستم و بر عزم راسخ آنها احسنت می‌گویم.

میرزایی با تأکید بر ضرورت تقویت پدافند کشور، اظهار کرد: کشور ایران به پدافند قوی نیاز دارد و باید دکترین پدافندی کشور را بازنگری کرد. ما به پدافندی از سنخ آنچه دشمن ما را به آن تهدید می‌کند نیازمندیم.

وی افزود: رئیس‌جمهور پلید آمریکا از نابودی ملت ایران سخن می‌گوید و معنای این جمله کاملاً مشخص است. ما نیز به پدافندی نیاز داریم تا صدای نحس او را قطع کنیم. پدافند هسته‌ای ضرورت اجتناب‌ناپذیر ملت ماست.

این نماینده مجلس با اشاره به فقه پویای شیعه گفت: فقه پویای شیعه با شرایط زمان تغییر می‌کند. اکنون جان توده‌های مردم ما در خطر است و برای حفظ جان آحاد مردم ایران، این ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.

میرزایی در پایان گفت: چرا خروج از NPT را در شرایط فعلی نباید مجددا بررسی کنیم؟ آیا وقت آن نرسیده است که از NPT خارج شویم؟ ما جنگ در پیش داریم و نباید مغلوب دشمن شویم. دشمن می‌خواهد آبروی از دست‌رفته خود را به هر قیمتی برگرداند و حیثیت بر باد رفته خود را احیا کند؛ ما نباید اجازه بدهیم و باید تمام توان خود را به کار بگیریم. ان‌شاءالله قدم‌های حماسی ملت، رزمندگان و مسئولان ما با پیروزی به قیام ۳۰ ثانیه منجر شود.

انتهای پیام

# سیاسی

آخرین اخبار سیاسی